Ik wil morgen goulash maken, als ik op internet kijkt zie ik heel veel staan. Maar allemaal heel anders. Wie heeft er een (zelf bedachte mag ook) heelrijke recept voor goulash?
Weet je wat heel lekker is? Hongaarse goulasch van KNORR wereldgerechten. het is voor 4/5 personen. de voorbereiding is wel 1.5 uur in de oven. maar goed! ik hoop dat dit iets voor je is!
ff snel dan mijn recept. kilo runderrib of sukadelappen 5 grote uien 4 à 5 paprika's (ik doe altijd 2 rood, 2 geel en 1 groen) bolletje knoflook 1 pot rundvleesbouillon groot blikje tomatenpuree bloem bieslook knoflook pellen en in stukjes snijden snij het vlees in grove blokjes en bestrooi met peper en zout. vlees en knoflook aanbraden in beetje boter. snij de ui in grove stukken snij de paprika in grove stukken (maak ze niet te klein anders word het snot door het sudderen) bak de paprika en ui een minuutje of 5 mee. roer de tomatenpuree door het mengsel 3 à 4 eetlepels bloem er door roeren bouillon erdoor gieten + een potje lauw water extra goed doorroeren en een uurtje op het klienste pitje laten stoven (regelmatig doorroeren en indien nodig nog een beetje water toevoegen) daarna minstens 3 uurtjes op een sudderplaatje laten sudderen (wel op de kleinste pit) op het laatst de bieslook er door strooien. eventueel nog binden als het te vochtig is. eet smakelijk