.......mag je dat hebben, van de afhaal-chinees? Gisteren hebben wij chinees gegeten en ik durfde het eigenlijk niet te nemen, weet niet hoe goed het doorbakken is, dat ei (het is dat ei-gerecht van de chinees). Nu eten we het vandaag nog een keer, er was zoveel over. Maar ik snak haast naar die foe yong hai (haha, echt hoor) maar ik durf t niet goed. Ik las net op de wikipedia dat het roerei is. Weet iemand of je het mag eten?
thanx dames, ik verheug me er al op! En dat het al een dagje staat, maakt dat de kans op besmetting hoger of maakt dat niets uit?
Volgens mij moet dat niks uitmaken hoor! Wij hadden laatst ook zoveel over dat we het de volgende dag ook nog gegeten hadden. Zolang je het maar in de koeling hebt bewaard lijkt mij het gewoon mogen toch? Smullen maarrrrr
En goed en lang verwarmen als je het weer opbakt. Op deze manier weet je zeker dat elk eng beestje dood is!