Aspergesoep

Discussion in 'De lounge' started by Yellowsun, May 21, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yellowsun

    Yellowsun Fanatiek lid

    Apr 23, 2009
    2,021
    287
    83
    mijn man heeft gisteren een heleboel geschilde asperges meegenomen , dus vanavond lekker gesmikkeld. Nu heb ik nog zo’n 500gr over en wil er soep van maken.
    Maar deze zijn al geschild en overal vind ik recepten waar je de schillen bij moet doen.
    Wie weet een lekker recept voor me zonder die schillen toe te voegen?
     
  2. Mama&Go

    Mama&Go Actief lid

    May 5, 2017
    305
    107
    43
    Female
    Is alleen voor de smaak van de bouillon de schillen gebruik je daarvoor. Heb je het kookwater nog wel?
    Dat dan bewaren en anders jammer maar helaas. Dan neem je gewoon bouillon en maak he daar de soep van en de stukjes asperge.
     
    Yellowsun likes this.

Share This Page