aubergine

Discussie in 'Voeding' gestart door Vanes, 7 sep 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Vanes

    Vanes Actief lid

    28 jul 2007
    182
    1
    0
    Hoi hoi,

    Wanneer jullie verse groete aubergine makken doen jullie dit dan gewoon klein snijden en dan 20 minuten koken of moet er iets door heen?
     
  2. MamaBianca

    MamaBianca Actief lid

    12 mrt 2008
    478
    0
    0
    Drieborg
    Als dit de eerste hapjes zijn zou ik alleen groente geven. Geen aardappeltje of rijst of pasta erdoor heen.

    En idd kleine stukjes snijden en dan koken en daarna in de staafmixer.
     
  3. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    geen 20 min koken hoor dan is het echt drap.
    ff schillen want de schil blijft vrij stevig en dan een min. of 5 koken en dan prakken met de vork, ik kookte het vanaf een maand of 8 met schil met de aardappels mee en dan de laatste 10 min....dan afgieten en door elkaar prakken....
     

Deel Deze Pagina