Hoe doen jullie dat? Klein of juist groots? Uitgebreide hapjes, een volwaardig diner of wat simpele snacks? Thuis of ergens anders? Ben benieuwd
Gewoon thuis net zoals we onze eigen verjaardagen vieren. Eerst koffie en taart, wie tussen de middag blijft kan een broodje mee eten en soms soep. 's Middags komt er meestal een nieuwe lichting visite en eind van de middag halen we patat en wie wil blijft eten. Bij de kinderen doen we meestal op zaterdag en dan de hele dag. Bij onze verjaardagen ook wel eens geconcentreerd op een dagdeel of avond. Er komen zo'n 15-20 mensen.
Eerste verjaardag groot gevierd op een buitenlocatie. Volgende verjaardagen wil ik gewoon klein in huis of in de tuin vieren tenzij ik weer zin heb om wat te organiseren.
Gewoon zoals onze eigen verjaardag. Alleen heb ik bij zoontje wel uitnodigen verstuurd, wat ik voor ons niet doe. De hapjes pas ik wel iets aan, geen toastjes met filet americain bijvoorbeeld.
Aan het einde van de middag meestal. Vaak eerst taart en dan een uitgebreid hapjesbuffet. Altijd thuis en klein, want we hebben maar een heel kleine familie.
Gewoon thuis, net als onze eigen verjaardagen. Vanaf een uurtje of 16.00 is iedereen welkom voor een toast en taart. Ik zorg dat de eettafel vol hapjes staat en de laatsten gaan meestal pas rond 00.00 weg!
Thuis, kleine familie. In de late namiddag. Eerst taart en erna broodjes (Bij dochter die in de winter verjaart) Zoontje dat op komst is, zal het waarschijnlijk bbq ofzo worden
Zo doen wij het ook en vanaf dat er niet meer geslapen wordt s middags houden we de ochtend vrij en doen we het vanaf 14.00/14.30 tot na het avondeten. Beginnen met een taartje, rond 16.00/16.30 een hapje, drankje en chippie.
Dit jaar van 13:00 tot het eten gedaan. Bij onze familie zijn ze ook niet allemaal zo happig op mee eten. Ik vond het lang zat en was helemaal gesloopt!
Wij vieren het expres klein, met alleen de familie en vrienden die mijn zoontje goed kent. Thuis, tussen 2-7 taart en hapjes.
Klein maar wel uitgebreid. Dus eigenlijk vooral naaste familie en dan vanaf een uur of 14 en geen eindtijd. Eten is altijd inbegrepen. We beginnen met taart, daarna komen de hapjes op tafel en daarna meestal bbq en/of buffet. Ik maak eigenlijk alles zelf (met uitzondering van toen ik zwanger was of net een baby had). Zo ben ik vorige week al begonnen met kookvoorbereidingen voor dit komend weekend
Vanaf 14.00 uur. Thuis of tuin, koffie, thee, taart en daarna hapjes en borrel. Kindjes spelen. Ene keer doe ik met eten maar de keren dat ik hoogzwanger was of net een baby had niet. Dit keer hoop ik dat het mooi weer is dan steek ik de BBQ wat mij betreft aan.
Thuis, en klein, met gemiddeld zo'n 7 a 10 volwassenen en soms een paar kinderen. Vanaf 10 uur tot net na het middageten, maar meestal eten allen opa en oma mee uiteindelijk.
Thuis op zaterdag of zondag met zo'n 20 mensen. Vanaf een uur of 15.00 beginnen met taart. Daarna trekken we de flessen wijn open met stokbrood, chips, hapjes. Daarna eet iedereen ook altijd mee. Nog een keer koffie en taart en daarna taaien de meesten wel af.
Wij vieren het klein, met alleen familie. Dat zijn bij elkaar toch ook nog 14 volwassenen en 9 kinderen en dat is echt genoeg voor dochter, die trekt zoveel drukte slecht. De verjaardag van dochter vieren we altijd vanaf een uurtje of 11 in de ochtend tot ca. 15.00 uur. We verzorgen dan een lunch. Oudste zoon is een paar dagen na mijn man jarig. Hun verjaardagen vieren we samen en dan vanaf ca. 15.00 uur en dan steken we rond etenstijd de BBQ aan.
Wij vieren het thuis. Wel met veel mensen. Het begint rond een uur of 15:00 en tegen middernacht gaan de laatste mensen weg. We beginnen met taart en dan komen er hapjes. Als avondeten doen we meestal bbq.
Thuis, ook met best veel mensen. Meestal tussen 11:00 en 18:00. Vooral voor de oudste fijn, die heeft echt tijd nodig zonder visite om even bij te komen. We hebben taart, (altijd 1 zelfgebakken) kleine zoete hapjes, en later stokbrood plus van alles erop en chips ed. Meestal 1 of 2 hapjes die ik zelf bereid. Tussen de middag meestal zelfgemaakte soep. Savonds eten we dan restjes
Ik vier vanavond zoon zijn verjaardag. Voor ons is het normaal voor een ander groots, er komen ruim 50 volwassenen en 17 kinderen. Ik heb het voor mezelf simpel gehouden met hapjes. chips en nootjes op tafel. Zoon wilde geen taart met kaarsjes uitblazen dus heb bij de banketbakker allemaal verschillende losse gebakjes besteld. Voor iedereen zit er dan wel wat bij wat ze lekker vinden en scheelt mij snijden. Daarna heb ik qua hapjes verschillende soorten wraps, worst en kaas en gevulde eieren. En tegen de tijd dat het wat later word gaat de frituurpan aan voor een bittergarnituur. Voor mij is dit een hele simpele verjaardag. Dit komt omdat zoon nu een avond verjaardag wilde dus nu komt iedereen pas na het avondeten en hoef ik daarvoor niets te regelen. En eigenlijk bevalt dit me heel erg goed!
Deze keer in Nederland. Vanaf een uurtje of 14u, geen eindtijd. Taart, hapjes, we halen pizza voor de mensen die blijven hangen. Er komen zo'n 30 man + kinderen.