Champignons en courgette

Discussie in 'Voeding' gestart door SmvEenC, 7 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. SmvEenC

    SmvEenC Lid

    17 nov 2011
    35
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wij gaan vanavond pasta eten. Mijn zoontje heeft dit nog niet gegeten, hij is bijna zeven maanden. Nu kan ik hem een restje van gisteren geven (potjes moet hij niet), maar ik heb ook nog wortel, courgette en champignons liggen, hij mag natuurlijk niet onze saus van een kant en klaar pakket met ui en prei enzo.....
    Maar wat doe ik met die Champignons en courgette? Normaal zou ik roer bakken maar ik dacht datolie niet mocht.....dan alles goed gaar koken? Mijn zoontje is wel van de stukken en niet van de prutjes maar zou hij stukken champignons kunnen eten? Is dat taai? En mogen ze al tomaat?
    Ik hoor graag jullie tips,

    Groetjes s.
     
  2. fluitekruid

    fluitekruid Fanatiek lid

    5 okt 2011
    1.748
    0
    0
    NULL
    NULL
    mijn zoontje eet gewoon mee hoor van het kant een klaar pastapakket. volgens mij heeft ie nergens last van ofzo. En olie mag wel hoor! dat is juist goed voor ze. Gaan ze lekker van poepen!
     
  3. Linnie1985

    Linnie1985 Fanatiek lid

    17 mrt 2010
    3.406
    0
    0
    NULL
    Gouda
    Champignon en courgette gewoon lekker roerbakken in de olie. Zoals m'n voorganger al zei, olie mag gewoon, lekker juist!
    Mijn dochter was al snel gek op champignon, dat kreeg ze al vroeg goed weg.
    Tomaat is wel allergeen, maar kan in principe wel. Zeker als je het warm maakt.
     
  4. Violetriot

    Violetriot Fanatiek lid

    25 apr 2010
    2.998
    0
    0
    woonbegeleider
    Gelderland
    hier bakte ik gelijk in (olijf) olie, juist goed voor ze hoor!
    Eet smakelijk :)
     
  5. Stefanie78

    Stefanie78 Fanatiek lid

    7 jul 2010
    3.744
    1
    36
    Friesland
    Hier ook van de stukjes maar chapmignons vindt ze wel moeilijk, die moeten wel fijn zijn voor haar.
    Maar hier eet ze inmiddels ook prei, bosui etc. pasta is hier ook zwaar favoriet. Je zou het wat extra op smaak kunnen brengen met tomatenpuree, ik heb hier d etip gekregen dat in die van del monte geen zout is toegevoegd. Hier bakken (we ook voor ons) het gehakt eerst met de tomatenpuree (on het te ontzuren) en daarna wat kerrie erbij en dan de groenten, Als je dan bij het prutje van van je zoontje er wat gepelde tomaten uit blik bij doet en wat bassilicum en natuurlijk de pasta....wat zal ie smullen
     

Deel Deze Pagina