baby stopt niets in de mond

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door wendyd, 24 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. wendyd

  wendyd Actief lid

  5 okt 2006
  159
  0
  0
  schiedam nederland
  hallo ons zoontje stopt geen speelgoed ofzo in zijn mondje om te voelen wat het is. dat heeft hij nooit gedaan. wel zijn handen. die gaan er zowat helemaal in , net als een ligs hij weet wel wat hij ermee moet doen, maar kijkt ernaar en schud het wat heen en weer, maar stopt het niet in zijn mond met speelgoed hetzelfde. heeft iemand dit ook gehad? groetjes wendy
   
 2. missyb

  missyb Niet meer actief

  mischien moet je het concultatie buro even vragen of het normaal is?

  succes
   
 3. sim

  sim Niet meer actief

  mijn zoontje stopt echt alles in zijn mond, maar mijn dochter daarentegen heeft vroeger ook echt niks in haar mond gestopt (aan de ene kant was ik daar toen wel blij om omdat ze dan ook nooit iets verkeerds in hun mond kunnen doen) maar ze is verder hartstikke normaal in haar ontwikkeling (is nu een grote meid van negen) ze zeiden vroeger tegen me dat het ene kind dat wel deed en het andere niet en dat ik me er niet druk om moest maken..
   
 4. wendyd

  wendyd Actief lid

  5 okt 2006
  159
  0
  0
  schiedam nederland
  donderdag moet ik naar het consultatiebureau dan zal ik gelijk vragen of het niet erg is, voor de rest loopt hij goed kwa ontwikkeling en is kerngezond. duimen doet hij ook dus die zit ook vaak in zijn mond. behalve speelgoed en liga dan. maar ja ik maak me niet echt zorgen het is een gezond ventje dat de hele dag door lacht en vrolijk is. groetjes wendy.
   

Deel Deze Pagina