Bakvraag

Discussion in 'De lounge' started by Lentezon18, Nov 4, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lentezon18

    Lentezon18 Niet meer actief

    Ik heb de bodem van een taartje gebakken in de oven, maar kom er nu achter dat ik de bakvaste banketbakkersroom mee had moeten bakken en dat heb ik niet gedaan. Zal ik deze er nu koud op doen of de hele bodem met room nog een keer in de oven?
     
  2. Monique93

    Monique93 Fanatiek lid

    Aug 14, 2015
    3,160
    570
    113
    Wat voor taart is het? Ik vind persoonlijk banketbakkersroom wat niet mee gebakken is lekkerder dus doe dat ook nooit.
     
    Lentezon18 likes this.
  3. Manolito

    Manolito Fanatiek lid

    Sep 12, 2016
    2,657
    2,109
    113
    Hangt er vanaf wat het wordt.
    Ik maak wel eens bodems waarvan een mix van banketbakkersroom en spijs in moet worden mee gebakken.
    Een slof (als in aardbeien slof oid) of van dezelfde bodem mini gebakjes.
    Maar anders kan het ook prima met verse banketbakkersroom zonder mee bakken lijkt mij
     
    Lentezon18 likes this.
  4. Mango393

    Mango393 Bekend lid

    May 4, 2015
    602
    101
    43
    Mijn vriend (gek van bakken en koken) zegt: "Lijkt mij beter om het nog een keer te bakken met de room erbij (wellicht met bovenverwarming ipv circulerende) want dat is de bedoeling van die taart, dus is de kans groot dat dat lekkerder is".

    Ikzelf zou t niet weten. Sta nooit in de keuken behalve om schoon te maken:roflmao:
     

Share This Page