Ik heb het hierna een uur in de oven gezet, het is een cranberrycheesecake met monchou, 3 eieren, etc. Na dit uur heb ik het uit de oven gehaald maar het was toen nog wel een beetje zacht/flubberig. Ik weet niet of dit zo hoort maar kan ik ervan uit gaan dat de taart wel gaar is? De taart heeft vannacht in de koelkast gestaan en nu is hij flunk stevig geworden. Mijn man heeft geproeft en volgens hem smaakt ie heerlijk...maar ja, of de eieren wel gaar zijn nu? Fijne dagen allemaal!
Klikt errug goed! Denk ook dat het echt wel gaar is hoor. Dat flubberige kwam waarschijnlijk doordat de mon chou opgewarmd was. Zou je het recept willen delen trouwens?
Als het niet helemaal gaar is kan je kindje er nog niet ziek van worden. Rauwe eieren is alleen voor de moeder, omdat je sneller salmonella op kan lopen. Ik zou er gewoon lekker van blijven genieten.
O.k, bedankt meiden! De taart was errug lekker Het recept staat trouwens in de allerhande, de kersteditie, op blz 135. Als je hem niet meer kan vinden/krijgen stuur dan ff een pb-tje, dan mail ik je het recept. Hij is wel erg calorierijk, 515 kcal per punt maar ach, het is kerst en als zwangere mag je wat meer calorietjes he
Lijkt me geen probleem.. In de oven worden die eieren wel gaar.. Zo vroeg ik gister mn schoonzusje ( die diëtiste in een universitair ziekenhuis is) ook even over rauwe melk ( melk uit de melktank op de boerderij) voor bijvoorbeeld lasagna.. Ook dat is geen probleem, als ik wat ik niet nodig heb maar weg speol ipv zelf op te drinken wat ik eerder wel deed..