Dit doen wij meestal, we houden ook niet zo van dat vette goedkope bulkvlees. Onder andere: - héél veel groenten en fruit. Kleine asperges, maïskolven, paprika, zoete-en gepofte aardappel, pompoen, ananas, mango, aardbeien zijn hier favoriet - rib-eye steaks - lams koteletten - spareribs - verse kipvleugels en verse kipsaté - inktvis - garnalen (héérlijk met pesto marinade) - zalm moten (héérlijk met wat olijfolie, citroen en dille) - slib tongetjes (héérlijk met wat boter saus) Een paar grote frisse salades Verder heel veel stokbrood, goede witte-en rode wijn en een lekker ijs dessert. Ik ben vast de helft vergeten maar dit was het in grote lijnen wel. 😊😋
Mjam, mjam, mjam, bedankt voor al de gewéldige tips! Ik geloof dat ik vaker ga barbecueën want dit klinkt allemaal overheerlijk. Thanx!
Wij maken altijd zelf kipspiezen. Redelijk grote stukken kip in de conimex ketjapmarinade doen en een paar uurtjes laten staan. Aan een spies rijgen en gooi er maar op! De lekkerste kip die er is!
Deze: Jerk Chicken | Chicken Recipes | Jamie Oliver Recipes Maken wij altijd als mensen niet zo van pittig houden kan je de scotch bonnets prima vervangen door de jalapeno's. Dat brood is ook heerlijk en erg simpel. Weereens wat anders dan stokbrood erbij.
Wat ik altijd heerlijk vindt bij een bbq is: - olijven (yummy) - gesneden stokbrood / luxe broodjes zoals afgebakken broodjes - zelfgemaakte aardappelensalade - gegrilde groentes - lekker veel verschillende soorten drinken - groot kan water - verschillende sauzen - genoeg keuze van vlees zoals ribbetjes, worstjes, hamburgers, kipvleugels, kipspiesjes, gehakt etc.etc.