Hallo dames, Ik ga zo weer een pasta salade in elkaar flansen, normaal doe ik dat met pesto en mayo en tonijn. En vanalles wat ik erbij kan mikken. Maar ik heb geen pesto of tonijn haha Als ik een stukje kip filet grill, hoe lang kan ik de salade dan bewaren? Dan doe ik er wel gegrilde kip door.. Wat voor kruiden gebruiken jullie door de mayo, als je geen pesto hebt? Bedankt!
Slasaus, dat is toch een soort van mayo? Verder gewoon simpel met wat zout, peper, beetje knoflook en paprika. Nee, ik ben geen kookwonder
Ik heb ook geen sla saus haha, ben vanmorgen om 9u naar de winkel geweest, om de hitte te ontwijken. (zitten hier midden in een hittegolf). Ik maak er wel wat van, berg knoflook inderdaad of iets. Gegrilde kip blijft toch wel een dag of twee goed in de koelkast?
ik doe er vak peterselie doorheen, beetje slasaus, of laatst lekkere honing mosterd dressing voor sla. En een beetje zout en sambal. Moet wel een smaakje aanzitten en niet zo flauw zijn. ook een klein beetje ketjap kan.
Venkelzaadjes erdoor is lekker! Gaar gegrilde kip is zeker wel 2 dagen houdbaar in de koelkast' verder kun je er vanalles doorheen doen.. Door de mayo wat citroensap en peterselie, gehakt uitje, zongedroogde tomaten, olijfjes, komkommer, kaas.. Jammie (gaat denk ik ook een pasta salade maken)
Ik vroeg me dat van de kip af, inderdaad. Bedankt voor de antwoorden! Hij is alweer af, heerlijk Mijn pasta salades zijn nooit hetzelfde haha Ik gooi er altijd in wat ik in huis heb De mayo is nu gemixt met mosterd, knoflook en basilicum. Smaakt goed!
biccy: dat heb ik ook hoor, het wordt altijd anders want wat er in kan en in de koelkast ligt gaat erin. Ik vind alleen dat het de volgende dag pas echt lekker is omdat de smaken dan goed door elkaar zijn gemengd en ingetrokken.