wat ik altijd maak en waar ik altijd complimenten over krijg is het volgende: tortilla wrap (zo'n grote) beleg deze voor de helft met plakjes hollandse geitenkaas (harde), plakjes courgette, rode-ui-ringen en korianderblaadjes. dubbelvouwen, aan de buitenkant besmeren met olijfolie, verpakken in aluminiumfolie en een minuutje of 5 op de bbq. HEEEEEEEEEEEEERLIJK! een keer wat anders bij al dat vlees/vis en zo kan een eventuele vegetarische gast ook gewoon lekker mee-eten van de bbq
Oh Mama Esther, dat klinkt inderdaad ook heerlijk! Ik houd niet van courgette, maar daar verzin ik dan wel wat anders voor. Deze ga ik zeker onthouden!
Ik heb gisteren lekker een forel gepakt, veel verse tijm in de buik gedrukt. Een paar teentjes knoflook plaatslaan, olijfolie erop en citroensap, daarna een beetje zout en peper en mosterdzaad. Wikkelen in zilverfolie en lekker gaarstoven op het rooster of in de kooltjes zelf als het al een beetje afkoelt.