bechamelsaus invriezen?

Discussie in 'De lounge' gestart door Suzzert, 16 mei 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Suzzert

    Suzzert Fanatiek lid

    12 mei 2012
    3.340
    4
    38
    Rotterdam
    Wat de topic titel zegt ;) kan je bechamelsaus invriezen? Ik heb teveel gemaakt en wil het liever niet weg gooien. Maar ik kan het nergens vinden als ik het Google.
     
  2. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Ik heb het wel eens geprobeerd en toen is het gaan schiften. Maar dat kan ook aan mijn kookkunsten liggen ;).
     
  3. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    nee, dat gaat schiften. In de koeling kun je het wel een dagje bewaren en opnieuw opwarmen. Kun je het morgen niet over een stukje vlees doen, of over de gebakken aardappels met spekjes? is ook lekker nl.
     
  4. TriCo77

    TriCo77 Fanatiek lid

    10 mrt 2006
    1.591
    0
    36
    ik wou ook zeggen, het gaat schiften.
    het is van melk gemaakt, dus dat wil niet.
     
  5. Suzzert

    Suzzert Fanatiek lid

    12 mei 2012
    3.340
    4
    38
    Rotterdam
    Dan gaan we het morgen ergens over heen gieten! Bedankt dames
     
  6. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Wat je er ook lekker mee kan doen: voorgekookte aardappelschijfjes in een ingevette ovenschaal, uien en spekjes in een pan lichtbruin bakken, die erbij in de ovenschaal doen, je bechamelsaus erover heen gieten en daar overheen wat geraspte kaas. 25 min in de oven ongeveer.
     

Deel Deze Pagina