Beste verloskundigen. Ik ben net heel erg geschrokken. Ik was net radijsjes aan het eten en ja ze waren erg vochtig toen ik ze uit de verpakking haalde. Maar uiteraard heb ik ze goed schoongemaakt/gewassen. Ik heb echter wel een stuk of 5 radijsjes op en de één smaakte anders dan de ander. Totdat ik er één nam en door midden beet. Bah, helemaal bruin en nat van binnen. Ik heb alles direct uitgespuugd, maar ik werd zo misselijk. Mijn maag verkrampte helemaal, maar helaas, ik kan niet braken. Nu heb ik direct mijn mond gespoeld met water en veel water gedronken. Toch heb ik nog steeds een naar gevoel in mijn maag en een vieze smaak in mijn mond. Kan dit kwaad voor de baby? Ik ben echt heel erg geschrokken. Ik weet dat jullie niet heel veel tijd hebben om te reageren, maar ik hoop dat één van jullie dit berichtje snel leest.
Ik heb ondertussen al de poli gynaecologie gebeld voor advies. Ik heb op hun advies vanille vla op (bij gebrek aan melk in huis) en zal hun spoedlijn bellen indien ik klachten krijg zoals erge misselijkheid, buikkrampen, braken enz. Bah, ik ben wel enigszins gerustgesteld, maar ik voel mij toch wel heel erg dom en schuldig. Ik heb nog steeds een hele vieze smaak in mijn mond. Bleeeh.