behangkrabber :S:S

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door jamayra, 16 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. jamayra

  jamayra Actief lid

  8 mrt 2007
  247
  0
  0
  sociaal cultureel werker
  flevoland
  kom ik vanochtend beneden, zit mijn dochter van 4,5 rustig op de bank d'r schoenen aan te trekken. (ik had d'r 10 minuten daarvoor naar beneden gestuurd) kijk ik naar de muur..zie ik gewoon 15 "krabjes" uit mijn behang :evil: (schuimvinyl) en we hebben geen katten..hmmm
  ik ben echt mijn pan uit gegaan en heb d'r naar d'r kamer gestuurd met de boodschap dat ze daar nooit meer vanaf mocht komen :D
  maar ja.. nu zit ik een goeie straf te bedenken maar ik weet het even niet meer.
  hebben jullie nog tips?

  oh ja...ze heeft het al een keer eerder gedaan ongeveer een half jaar terug. toen heeft ze een middagje op d'r kamer moeten blijven.

  alvast bedankt..groetjes kim
   
 2. Nemo

  Nemo Niet meer actief

  Laat ze helpen met opnieuw behangen. Man wat een pokkewerk is dat ! Dan doet ze het vast noooooit weer :)
   
 3. tari

  tari Fanatiek lid

  23 dec 2006
  4.655
  0
  0
  receptioniste
  noord-holland
  Hier hetzelfde probleem, mijn zoontjes van 3,5jr e 22 mnd zijn ook het behang van hun slaapkamer aan het verwijderen. Niets lijkt te helpen qua straf.
  Het enige wat helpt is niet meer behangen maar in het vervolg schilderen, O nee daar gaan ze vast en zeker op kleuren, haha.

  Nee ik snap je compleet erg frusterend.
   
 4. loetje

  loetje VIP lid

  6 jun 2006
  7.368
  1.767
  113
  Weet niet of dat zo'n goed idee is...Kindertjes van die leeftijd vinden zelfs afwassen leuk, dus wss is behangen alleen maar een groot plezier :)
   
 5. Mila24

  Mila24 Fanatiek lid

  30 jun 2007
  2.199
  0
  0
  Antwerpen
  Ik vindt een halve middag op de kamer wel een zware straf voor een meisje van 4.5 eerlijk gezegd.
  Tja wat voor straf kan je geven, geen tv kijken ofzo? of haar dat leuke uitje ontnemen (mocht je die toevallig gepland hebben)
  Yildiz doet het nu ook al behangkrabben, ze heeft bij haar bed een hele lap er af gescheurd en in de huiskamer zit ze ook steeds te frunniken aan een stukje behang.
  Ik zet haar voor straf in der bed want een.
   
 6. hardloper

  hardloper Niet meer actief

  ze deden het bij mij ook. als ze naar bed waren. ik heb toen afgesproken dat als ze niet aan het behang hadden gezeten ze de volgende dag een snoepje kregen. dat hiels ik een tijd vol. (elke avond gezegd) toen uiteindelijk het gescheurde gerepareerd. dit werkte. boos worden werkte bij mij niet.
  succes.

  groetjes, lidwina
   
 7. linnepin

  linnepin Fanatiek lid

  25 aug 2006
  1.030
  0
  0
  groepsleidster kinderopvang
  brabant
  Mijn dochter heeft het ook gedaan met haar nieuwe kamer. We hadden 1 muur felroze behangt. Zag er geweldig uit. En toen heeft ze er een stuk tussenuit zitten trekken. Ik was zo kwaad. Ik ben naar beneden gelopen en zat er gewoon om te janken. Die hele muur was gewoon verpest, vond ik, terwijl er maar uit 1 strook een grote hap was gehaald. Toen heeft mijn vader er gelukkig een nieuwe strook tussen kunnen plakken. Ik was helemaal blij. Had het ook aan haar laten zien en gezegd dat ze er niet meer aan mocht zitten. En wat denk je, de volgende dag weer hetzelfde verhaal. Toen ben ik echt ontzettend boos op haar geworden. Ik had dat behang ook niet meer, dus moest een hele nieuwe rol gaan halen. En dat heb ik natuurlijk toch maar gedaan. En toen heb ik op haar gevoel gespeeld en gezegd dat ik heel verdrietig zou worden als ze het nog een keer zou doen. Toen heeft ze het nooit meer gedaan.....
  x Linda
   

Deel Deze Pagina