Hoi allemaal, Ik vroeg me af wat nou het meeste veilige broodbeleg is. Ik weet dat je bepaalde dingen beter niet kan eten. Maar ik was gewoon benieuwd wat jullie allemaal zo eten op je broodjes. Ik ben namelijk dol op kipfilé beleg (die voorverpakte in de supermarkt) Dat kan geen kwaad toch? Groetjes Tinkerbel
ik meen dat die kipfilet al bewerkt is, dus niet schadelijk. Ik denk dat je een beetje een mix moet vinden, dus afwisselen wat je op je brood doet, niet te vaak ei, liever geen leverproducten (ivm teveel aan vit.A), geen filet americain etc. Tenminste zo zou ik het doen hihi
Het advies is: "Mijd broodbeleg van rauw vlees zoals chorizo, ossenworst, filet americain, biefstuk, tartaar en rauwe rosbief. Mijd rauwe melk en producten die hiervan gemaakt zijn, zoals rauwmelkse Franse kaas. Er staat dan op het etiket: au lait cru. Mijd ook blauwgeaderde schimmelkaas, zoals roquefort, tenzij je de kaas goed verhit. Wees voorzichtig met paté, koude schotels en producten van de traiteur." Dus kipfilet kan gewoon, eet smakelijk!
veel chorizo is idd rauw, echter niet allemaal, je hebt ook gerookte varianten. bakken is ook een mogelijkheid, erg lekker. goed opletten dus ik eet veel geitekaasjes, boeren gerookte ham, en sommige dingen met mate. ik mis mijn osseworst wel echt enorm!