bewaren van pannekoekbeslag

Discussie in 'De lounge' gestart door Iman, 20 feb 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Iman

    Iman Bekend lid

    31 jul 2006
    987
    0
    0
    kan dat.. als ik die nu maak hem in de koelkast tot morgen bewaren? Ik heb er zo'n zin en en mn dochter ook wel maar met zn 2en eten we geen 12 pannekoeken dus kan de rest tot morgen of is dat dan niet meer te eten?

    groetjes Iman
     
  2. Elke1984

    Elke1984 Niet meer actief

    Tuurlijk kan je dat nog wel bewaren! Smakelijk! ;)
    Als je er niet gerust in bent, kan je ze ook al bakken en ze dan morgen in de pan of microgolf opwarmen!
     
  3. Iman

    Iman Bekend lid

    31 jul 2006
    987
    0
    0
    ja vind het opwarmen niet zo lekker dus d8 bewaar het beslag en bak morgen opnieuw! :)

    Nee maak me geen zorgen dat het niet meer goed is meer of het beslag wel lekker blijft ;)
     
  4. jopie

    jopie VIP lid

    10 aug 2006
    6.030
    1
    0
    Putten
    Je kan ook gewoon minder beslag maken ;)
     
  5. Chipske

    Chipske Fanatiek lid

    13 dec 2008
    1.044
    0
    0
    Wees gerust, kan prima.
    Zolang je het beslag maar goed afdekt en meteen na bereiding in de koelkast zet.

    Eet smakelijk!
     
  6. madelief

    madelief Fanatiek lid

    18 mrt 2006
    3.125
    204
    63
    Vrouw
    fokker van Rottweilers en PRT
    Schopp, Duitsland
    ik heb dit gevonden op internet, hoop dat je er wat aan hebt :)

    pannenkoekenbeslag maak je 1 uur op voorhand, zodat het een beetje kan rusten. De volgende dag is het nog bruikbaar, maar de kwaliteit van het beslag is dan al gedaald. Kan je nog wel verbeteren door te mengen met vers beslag.
     

Deel Deze Pagina