Aardappels in schil (van die kleine rode) halveren en even voorkoken. Dan in een bak doen met olijfolie zeezout en rozemarijn. Evt knoflook erbij Dat even laten staan en dan op een stokje rijgen
Ik vind champignons gevuld met kruidenboter of -kaas altijd heel lekker. Steeltje eruit, vullen, beetje zeezout erover en in aluminiumfolie een paar minuten op de bbq. Voor de rest zijn mijn favorieten allemaal al genoemd geloof ik!
Ik maak vaak een aardappelsalade of gewoon een salade met sla, tomaat, komkommer, paprika, olijven, feta, avocado en dan een frisse dressing. Ben tegenwoordig ook helemaal van de groentespiesjes op de BBQ. Aardappelsalade Aardappelen gekookt en in blokjes Doperwten Gerookte kip Champignons gebakken Uitje gebakken Lente-ui Paprika 2 eetlepels mayonaise 2 eetlepels mierikswortelsaus
Pastasalades Quinoa salade met sugarsnaps, groene asperges, zongedroogde tomaatjes en feta Parelcouscous met rode ui, feta, komkommer, tomaat Griekse salade Zelfgemaakte aardappelsalade met ui en bieslook Bovenstaande zijn hier favoriet.
Wij hebben vandaag een bbq gedaan met veel vlees en stokbrood en sausjes. Morgen weer bbq om de laatste stukjes vlees op te maken en dan maak ik er wat salades bij (aardappelsalade en watermeloensalade) en maak ik wat groentespiesjes, gepofte aardappels en misschien nog gambaspiesjes om de variatie erin te houden.