Inspiratie gezocht voor taartvulling.

Discussie in 'De lounge' gestart door LadyKikker, 30 okt 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. LadyKikker

    LadyKikker Fanatiek lid

    12 feb 2012
    4.237
    1.891
    113
    Vrouw
    In December vieren we de verjaardagen van onze kids. Maak meestal zelf een taart maar ben inspiratieloos wb de vulling.

    Ga'm afwerken met fondant en wil'm liever niet in de koelkast bewaren.
    Heb al eens botercreme met speculaaskruiden gedaan en een keer een vulling van botercreme en jam.

    Nu dus op zoek naar inspiratie!

    Kwam iets van marshmellow achtige vulling tegen. Een kant en klare mix... maar zou dat lekker zijn?

    Taartbaksters... need help :rolleyes:
     
  2. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    31 dec 2015
    17.953
    33.624
    113
    Ik vind mokka altijd heerlijk maar dat is wel ‘gewoon’.
    Ook wel eens crème gemengd met passievrucht en/of mango. Of pistache. Ook goed te eten. Witte chocomousse is een aanrader. Lekker met frambozen en bramen.
     
  3. blossom85

    blossom85 Fanatiek lid

    4 jan 2013
    4.621
    1.576
    113
    Vrouw
    het oosten
    Ik heb weleens een botercrème met duo penotti gemaakt. Superlekker!
    Ik vind het basisrecept botercrème van Laura's bakery trouwens erg lekker. Veel botercrèmes smaken erg vet vind ik maar deze is heerlijk zacht:thumup:
     
  4. LadyKikker

    LadyKikker Fanatiek lid

    12 feb 2012
    4.237
    1.891
    113
    Vrouw
    @Iertje81 Die witte chocomousse klinkt lekker! Ga'm onthouden...

    @blossom85 Die can Laura's bakery is inderdaad lekker!
    Maar hoe gebruik je de duo penotti? Apart of door de botercreme heen?
     
    blossom85 en Iertje81 vinden dit leuk.
  5. blossom85

    blossom85 Fanatiek lid

    4 jan 2013
    4.621
    1.576
    113
    Vrouw
    het oosten
    Ik heb eerst de botercrème gewoon naturel gemaakt en aan het einde duo pennotti (en een beetje cacao geloof ik) erdoor gedraaid. En dan gewoon naar smaak.
     
  6. Boommm

    Boommm Niet meer actief

    Lemoncurd
    Caramel zeezout
    Marshmallow fluff
     
  7. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.194
    35.901
    113
    Citroenkwarktaart toetje van Mona, zo lekker, kun je prima gebruiken als vulling (alhoewel, een koelkast misschien handig is dan).
     
  8. flowertje36

    flowertje36 Niet meer actief

    Als je me een pbtje doet heb ik nog wel een hele waslijst voor je.
     
  9. Meiske2015

    Meiske2015 VIP lid

    4 sep 2016
    7.734
    3.516
    113
    Nou waar zal ik beginnen :roflmao:

    Nutella botercreme:
    - 250gr boter
    - 3 eetlepels nutella
    - 150gr gesmolten pure chocolade
    - 60gr poedersuiker

    Boter en chocolade mengen tot een crème. Daarna nutella en poedersuiker erdoor mengen.

    Bokkepootjes vulling:
    - slagroom
    - bokkepootjes

    Bokkepootjes verkruimelen en door opgeklopte slagroom mengen.

    Oreo vulling:
    - slagroom
    - oreo’s

    Zelfde als de bokkepootjes.
    Oreo’s verkruimelen en door de opgeklopte slagroom mengen.

    En voor nog meer inspiratie deze website ;)

    http://www.deleukstetaarten.nl/recepten/vullen
     
  10. Vitamientjuh

    Vitamientjuh Fanatiek lid

    3 dec 2011
    3.069
    1.124
    113
    Vrouw
    Ik vind slagroom de lekkerste vulling. Maar dat moet in de koelkast. Je kunt anders voor witte ganache gaan. Ook heerlijk.
     
  11. LadyKikker

    LadyKikker Fanatiek lid

    12 feb 2012
    4.237
    1.891
    113
    Vrouw
    @flowertje36 Kom maar op met die lijst! :)

    Weer die nutella... Die ga ik zowiezo even proberen denk. Klinkt lekker.

    Las ook dat botercreme van gestampte muisjes erg lekker is, ipv de suiker.
     
  12. Petra82

    Petra82 Fanatiek lid

    10 jul 2008
    1.619
    1.332
    113
    Westland
    2 laagjes met de botercrememix van funcakes met frambozen smaakstoffen en verse of diepvries frambozen erdoor en in het midden een laag botercrememix met witte chocoladepasta (of witte chocolade ganache) zooooooo lekker....
     

Deel Deze Pagina