Bioscoop

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door Angela2009, 24 jun 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Angela2009

  Angela2009 Niet meer actief

  Nu komt Cars 2 zeer binnenkort uit en mijn zoontje is dol op het 1e deel maar nu zat ik eraan te denken om met hem naar de bioscoop te gaan maar hebben jullie hier ervaring mee met kinderen van bijna 3?
  Is het nog te jong of moet ik het gewoon proberen?

  Mijn zoontje is geen stilzitter en ergens denk ik dat hij het nooit gaat volhouden maar misschien vind hij het zo'n beleving dat hij het geweldig vind en het geen problemen geeft om daar 1,5 uur te zitten.

  En anders zijn we ook zo weer weg, zonde van het geld maar ach pech dan maar!

  Iemand ervaring met naar de bioscoop gaan met een jong kind?
   
 2. bumba

  bumba Bekend lid

  2 nov 2007
  791
  0
  0
  Ja ik ben pas geleden met mijn zoon naar de bioscoop geweest.
  Winnie the pooh.
  Hij heeft een ruim uur met zn zakje chips wat te drinken naar de film gekeken.
  Hij heeft het er nu nog over.
  Dus gewoon doen en anders ben je op tijd weer thuis.
   
 3. bumba

  bumba Bekend lid

  2 nov 2007
  791
  0
  0
  Oh vergeet zijn leeftyd.
  Hij wordt augustus drie.
   
 4. Groentje

  Groentje Bekend lid

  6 jul 2007
  635
  0
  16
  Hoi,

  Nog geen ervaring, mijn zoontje is 3 jaar (en 2 maanden) en hij gaat met zijn vader naar de Cars 2 film. Ik denk dat hij het helemaal geweldig gaat vinden, maar het is idd afwachten hoe hij daadwerkelijk zal reageren.

  Gewoon gaan lijkt mij!
   
 5. Laika

  Laika Fanatiek lid

  23 jul 2006
  2.334
  3
  38
  Als ik eerlijk ben, vind ik dat te jong. Ik ga eerst samen met mijn man naar de film kijken en als het niet al te eng is, dan gaan we met Sem naar de Bios.

  Cars 1 was heel onschuldig, maar deel 2 heeft heel wat actie en Sem is niet zo iemand die van harde geluiden houdt. En ik wil eerst kijken of er veel schieten inzit, want daar vind ik Sem ook te jong voor.
   
 6. mamasim

  mamasim Actief lid

  8 mrt 2009
  255
  0
  0
  Heb geen antwoord voor je, maar vind het wel heel leuk dat je het vraagt!
  Had het er toevallig laatst met een vriendin over. We vroegen ons allebei af vanaf wanneer dat zou kunnen, naar de bios met de kids.
  Mijn mannetje is duidelijk nog te jong, maar er zijn dus al kindjes van 3 die het aankunnen?! Leuk hoor!
   
 7. luuus

  luuus Niet meer actief

  ik ben nu 2 x geweest met me dochter maar die vond het echt leuk!!! laatste kwartiertje kon ze ook moeilijk stil zitten maar bij ons was het heel rustig dus kon ze wel beetje heen en weer lopen. en als ze het echt gehad hebben kan je altijd eerder weg gaan toch:D zou het gewoon doen leuk!
   
 8. theangels

  theangels Bekend lid

  20 jul 2008
  751
  0
  0
  lerares
  Alkmaar
  Misschien een idee om het eerst in een filmhuis uit te proberen. Is vaak voordeliger en voor een kind maakt het natuurlijk niet uit of de film nieuw is.

  En ze spelen soms ook korte films
   
 9. nikster

  nikster Fanatiek lid

  26 sep 2006
  1.434
  0
  0
  Studente, bijnbaan: caissiere
  Enschede
  afhankelijk van het kind, zou het denk ik gewoon uitproberen. Houd er trouwens wel rekening mee dan 3d films voor kindjes onder de 3 erg slecht zijn!
   
 10. mama suus

  mama suus VIP lid

  18 aug 2008
  7.510
  188
  63
  somewhere
  het ligt echt aan je kind. we zijn toen met ons bijna 3 jarige meisje naar wall-E geweest. ze mocht graits omdat zezo klein was en de jongen bij de kassa het super vond dat ze al heen ging. hi vroeg ook of het gleuid zahter moest voor dr maar wij vonden dit niet ndogi.. nou ons meisje vond het super we zijn zelfs 3 keer naar dezelfede filme geweest hahaha.

  maar er waren ook een aar kids van rond de 6 die dus huilend weggingen ivm geluid. je moet dus echt kijken wat je kind leuk vind.
  zo will die van ons niet naar een 3Dfilm ze houd het brilletje niet op dit doen we dus ook niet meer ....
   
 11. Angela2009

  Angela2009 Niet meer actief

  Hij komt 6 juli uit en ik denk dat ik die week erna op een dinsdagochtend gewoon met hem ga. Dan kost de film 5.50 euro dus dat is het proberen wel waard! Als hij het niks vind zijn we zo weer weg.
  We maken er gewoon een klein feestje van met een zakje chips, lekker wat te drinken en als traktatie na de film lunchen bij de mac donalds hahaha!
  Niet heel erg verantwoord maar voor die ene keer ach!!

  Lijkt mij in ieder geval erg leuk om met hem te gaan en hopelijk vind hij het ook leuk ;)

  Als je het niet probeert weet je het ook niet natuurlijk!
  Heerlijk zo'n uitje met mijn binkie!
   
 12. Angela2009

  Angela2009 Niet meer actief

  Dat ligt echt aan het kind want mijn zoontje is niet zo snel onder de indruk van harde geluiden enzo...tuurlijk zal het even wennen zijn maar ik ga niet eerst de film zelf kijken om te zien of hij eng is. Maak ik me geen zorgen over!
   
 13. mamasim

  mamasim Actief lid

  8 mrt 2009
  255
  0
  0
  Nou, veel plezier dan!!!
  Laat je nog even weten hoe het was?
   
 14. duikster

  duikster VIP lid

  13 nov 2005
  5.714
  73
  48
  Hier willen we met onze zoon van 4,5 naar Cars 2. Onze jongste van -sinds gisteren 3- laten we mooi thuis. Die kan echt geen seconde stilzitten en dat doe ik mezelf niet aan. Die mag hem straks zien als hij weer op dvd uitkomt. We zijn laatst naar Piet Piraat geweest ind e schouwburg en dat was een dik uur en dat was voor onze jongste al veel te veel. Anderhalf uur film is dus echt te veel gevraagd denk ik....Overigens kijkt hij ook niet de hele cars film op tv uit en gaat hij tussendoor elke keer spelen, dus dat vind ik al een aardige graadmeter.
  Ik weet overigens van vrienden van ons dat zij hun zoon met 2,5 al mee hadden naar de bioscoop en dat ging prima. Nu is dat ook wel een veeeeel rustiger manneke dan de onze...
   
 15. Angela2009

  Angela2009 Niet meer actief

  Mijn zoontje kan ook niet stilzitten en gaat tussendoor ook spelen maar ja als ik het niet probeer...misschien gaat het daar juist goed omdat het iets heel anders is dan thuis.

  En ik laat het zeker weten hoe het gegaan is.
   
 16. Joyce84

  Joyce84 VIP lid

  24 nov 2006
  5.350
  0
  0
  administratief medewerkster
  Rotterdam
  Wij willen het ook gaan proberen met onze zoon , die wordt in augustus 4. We zijn zaterdag naat het studio 100 festival geweest en dat vond hij heel erg interessant en heeft hij 1 1/2 uur gewoon stilgezeten, dus denk dat de bios ook moet lukken.
   

Deel Deze Pagina