blaasontsteking of wat anders?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door maja82, 13 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. maja82

  maja82 VIP lid

  30 jan 2007
  15.508
  1
  0
  Hey ladies!

  De laatste 2 weken heb ik heel veel last van mijn rug, onderbuik (schaambot) en stuitje. Ook na het plassen heb ik last van m'n buik en de vk heeft op mijn buik gedrukt en dacht dat ik misschien blaasontsteking had omdat waar ze drukte ik eigenlijk geen pijn hoorde te voelen. De andere klachten kwamen van de banden zei ze.. Maar ik heb steeds zo'n last als ik dubbel zit, bijvoorbeeld op de fiets. Ik zit nog niet of ik voel een stekende pijn en moet direct plassen, echt alsof er iets op mijn blaas drukt. De huisarts heeft m'n urine op de kweek gezet omdat ze niet echt een duidelijke blaasontsteking zag en ze vond het vreemd dat ik zo'n last had met bijv. fietsen omdat ik nog zo pril zwanger ben en nog niet zo zwaar dat de baarmoeder al zo op mijn blaas zou drukken.
  Heeft iemand ervaring met deze klachten?
   
 2. sanneke

  sanneke VIP lid

  3 feb 2006
  5.476
  0
  0
  ik heb het op vakantie 1 dag gehad. Ongeveer dezelfde klachten. Ik heb heel veel zure sinaasappelsap gedronken (had de ha ooit es aangeraden als ik vermoedde dat ik een bo zou hebben)en gezorgd dat ik echt heeeeeeeeeel veel dronk. De dag erna was het bij mij over.
  Raar dat ze nog niets konden zien in je urine. hopelijk voel je je gauw beter.
  cranberrysap kan ook trouwens
   
 3. Dushi

  Dushi Niet meer actief

  Geïrriteerde bekkenbodemspieren ?

  Vraag het gewoon eens aan de verloskundige.
  Sterkte meis.
   
 4. maja82

  maja82 VIP lid

  30 jan 2007
  15.508
  1
  0
  Dank voor jullie reacties!

  Morgen hoor ik de uitslag van de kweek. Als er niks uitgekomen is moet ik bij de huisarts langs op spreekuur. Snap ook niet goed wat het is, kan er ook niks over vinden.. Cranberrysap drink ik al (gadver!) maar het lijkt me ook raar dat het m'n blaas is als ze niks kunnen vinden. Terwijl ik wel het gevoel heb dat het ook mijn blaas is, anders voel ik die drang om te plassen toch ook niet? Pff, vaag hoor :(
   

Deel Deze Pagina