vlees

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Fristi, 21 jan 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Fristi

    Fristi Lid

    9 jan 2014
    92
    0
    6
    hoi ik had even een snelle vraag!

    eergisteren hadden een vriend en ik spareribs besteld, alleen was dit niet helemaal opgegaan en staat het nog steeds in mijn koelkast.

    Kan ik dit nog eten of niet? Ik kan niet echt ergens informatie daarover vinden, behalve dat op veel sites staat 3/4 dagen bewaren van bereid vlees. maar vind 2 dagen al veel.. ;)

    Ik wil geen infectie oplopen, dus liever het zekere voor het onzekere!
     
  2. Chiggy

    Chiggy VIP lid

    29 aug 2010
    12.876
    25
    38
    Rotterdam
    Ik zou het vandaag nog wel eten. Morgen niet meer :)
     
  3. Fristi

    Fristi Lid

    9 jan 2014
    92
    0
    6
    oke dankje!
    hm ja ik had het al opgewarmd en nu paar hapjes genomen, maar het voelde toch niet goed en heb het alsnog weggegooid ;)
     
  4. LCLL

    LCLL Bekend lid

    14 jan 2010
    845
    0
    0
    NULL
    Als je het goed verhit kun je het best nog eten. Ik doe idd vlees of andere gerechten die je de volgende dag nog zou kunnen eten niet langer bewaren dan 1 dag. Dus maandag maak je het om 18:00 uur, dan dinsdag nog opeten en anders weggooien.
     
  5. Fristi

    Fristi Lid

    9 jan 2014
    92
    0
    6
    ja dit was van eergisteren, haha. meestal 1 dagje vind ik ook geen kwaad kunnen, maar of die dag erna nog verstandig is? Hmmm...
     
  6. ChocoChick

    ChocoChick Fanatiek lid

    10 apr 2011
    2.152
    0
    0
    NULL
    NULL
    Het helpt ook om je koelkast goed koel te zetten (4 graden) en om het vles echt goed op te warmen.
     

Deel Deze Pagina