hoi ik had even een snelle vraag! eergisteren hadden een vriend en ik spareribs besteld, alleen was dit niet helemaal opgegaan en staat het nog steeds in mijn koelkast. Kan ik dit nog eten of niet? Ik kan niet echt ergens informatie daarover vinden, behalve dat op veel sites staat 3/4 dagen bewaren van bereid vlees. maar vind 2 dagen al veel.. Ik wil geen infectie oplopen, dus liever het zekere voor het onzekere!
oke dankje! hm ja ik had het al opgewarmd en nu paar hapjes genomen, maar het voelde toch niet goed en heb het alsnog weggegooid
Als je het goed verhit kun je het best nog eten. Ik doe idd vlees of andere gerechten die je de volgende dag nog zou kunnen eten niet langer bewaren dan 1 dag. Dus maandag maak je het om 18:00 uur, dan dinsdag nog opeten en anders weggooien.
ja dit was van eergisteren, haha. meestal 1 dagje vind ik ook geen kwaad kunnen, maar of die dag erna nog verstandig is? Hmmm...