Geen idee hoe je het schrijft maar die dit, gebak/taart weet ik veel hoe je dit noemt, kennen...wat is je recept! Het is volgens mij echt iets van limburg? Hoop nu wel dat er iemand reageert hahahahahaha
zelf geen recept dus?! want opzoeken op google ken ik ook natuurlijk maar toch bedankt voor de moeite
Misschien is het wel haar recept en geeft ze om het makkelijk te maken de link er van. Die recepten die daar staan zijn ook allemaal zelf verzonnen, of zijn recepten van zp dames specialer ?
zo schrijft ze het niet echt he dalagilr...maar kom je alleen dit nu vertellen hier of had je ook een recept?
Nodig: Theebeschuit (koekjes) Boter Cacaopoeder Custardpoeder melk suiker Volg de aanwijzingen van de custardpoeding voor het maken van de pudding. Zorg dat de pudding goed stijf is en goed laten afkoelen. Beste is de pudding een dag van te voren te maken. Sterke koffie maken, daar beetje melk en suiker in. De koekjes daar kort in dompelen. Cacaopoeder door de pudding. Laag koekje, laag pudding, laag koekje, laag pudding etc. Succes!
Kijk daar heb ik iets aan Eigenlijk zo simpel he hahahaha....bedankt!!! Als iemand nog een speciaal ingredieëntje heeft laat het me weten hier!
ja lieverd jij komt alleen even melden dat het misschien wel haar eigen recept is enz..en bij het andere topic doe jij ook dom tegen mij dus wat verwacht je dan nu?
Speciaal voor TS : Ingredienten 2 tot 3 pakken droge koekjes bv. theekoekjes,250 gr. smeerbare (room)boter, 250 gr.poedersuiker, vanillepudding,oploskoffie, hagelslag, eventueel decoratie. Hulpmiddelen Eventueel een spatel en een garde Voorbereiding Zorg dat de boter niet te koud is, maak sterke koffie of maak een oplossing met de oplosskoffie Bereidingswijze Meng de boter en poedersuiker. voeg naar eigen smaak oploskoffie toe en maak hier met toevoeging van vanillepudding een lekkere creme van. de hoeveelheid van de creme die men moet maken en de hoeveelheid koekjes die men gebruikt hangt van de grootte van de taart af. Maak een onderste laag van de taart door een aantal droge koekjes op een schaal of bord naast elkaar te leggen. Hierover verdeel je een laag creme. De volgende lagen koekjes worden eerst in de koffie gedoopt voordat deze op de taart worden gelegd.Zo gaat met door met lagen maken totdat de koek de gewenste hoogte heeft bereikt. Het is verstandig om soms met de koekjes iets te verspringen zodat de koek iets meer stevigheid krijgt. Let erop dat er genoeg creme overblijft om de buitenkant van de taart mee te bestrijken. Daarna de gehele buitenkant met hagelslag garneren en eventueel decoren, als de taart voor een kinderfeestje is maak ik meestal met smarties de leeftijd van het kind op de taart.De taart een dag laten opstijven in de koelkast.
Ja slimpie dat is het recept marjolente ik heb tenminste de moeite genomen om even op de link te kijken.
uhm sorry....hoe weet jij wat ik gedaan heb... waarom plaatst je dit nu dan...om dit te kunnen zeggen uiteindelijk...of hoe moet ik het zien?
Zie maar hoe je het wilt zien, uiteindelijk vind je toch ongeacht wat de ander zegt dat je zelf gelijk hebt. Fijne avond Cindy
pff gewoon tè erg ben jij...draai het maar lekker om hahahaha....nou topic kan ook dicht is nu niet leuk meer!