Kipfilet in kleine stukjes snijden en beetje aanbakken. Daarna in bladerdeeg stoppen met sate saus eroverheen en in de oven doen. Heerlijk! En een hele makkelijke: appelmoes met rozijnen en kaneel in bladerdeeg!
Ff gelijk een vraagje over met gehakt erin. Laten jullie het nog uitlekken het bakvet? Bij mij worden ze steeds zo vettig van onder, ook al laat ik het uitlekken of op een keukenpapiertje leg voordat ik het erin stop. Ohja en hoeveel hapjes zou je kennen maken met een pakje van 10 vellen? Gewoon door de helft snijden, of 3hoekjes? Maak ze altijd als gewoon appelflappen model, maar een andere vorm zou ook wel weer eens wat anders zijn
Ik zat te denken: je kunt ook gewoon wat proberen. In de supermarkt of bij de bakker kun je ook frikandelbroodjes kopen. Nou, die wil ik dan wel zelf maken. Frikandel aanbakken in de pan, in een plakje bladerdeeg, curry erin, dichtvouwen en bakken maar...
Ik zit ook met het gehakt: moet ik dit eerst een beetje gaar bakken in een koekenpan, of gewoon rauw in de bladerdeeg doen en dan in de over garen met het bladerdeeg er om heen?
Gekke soorten kunnen ook heel lekker zijn hoor brie met rauwe ham ofzo hmmmm. Maar ik kies meestal voor jonge kaas, dat smelt beter (of jong belegen, daar zit net wat meer smaak aan). Oud smelt niet goed.
Als je dit maakt hoef je ze volgens mij niet eens aan te bakken maar kunnen ze zo (wel ontdooid dan) in bladerdeeg en in de oven. Geen ervaring mee want ik gruwel van frikadellen maar dat heb ik weleens gelezen.. En ze zijn natuurlijk al gaar in principe.
toevallig net gegeten: bladerdeegflapjes gevuld met geraspte kaas en gehakt, efkes in de oven, yummm.... Ik bak trouwens gehakt eerst in de pan, daarna oven. Bekijk bijlage 210681 Of vullen met geitenkaas, beetje honing en pijnboompitjes *kwijl*
Cocktail worstjes zijn ook erg lekker in een mini croissantje Er staan heerlijke dingen tussen! Ga zaterdag eens lekker aan de bak ipv de standaard hapjes.
weet je wat ook lekker is .. kipfilet in stukjes snijden en met wokgroente in de pan bakken dan in bladerdeeg doen met mounchou boven op en dan in de oven en met chili saus eten zooooooooooooooo lekker
ik heb over een paar weken een oven en ik weet gewoon niet wat ik eerst moet gaan proberen. ik was altijd zooow jaloers op mensen met een oven. volgens mij eten we de eerste 3 weken alleen maar ovenvoer. ga straks maar eens recepten vragen denk ik.
Hier moet ik erg om lachen Wij hebben altijd een oven gehad, dus ik kan me jouw reactie wel enigszins voorstellen