Het geld wordt gebruikt om de begeleiders van het overblijven van te betalen + eventueel (buiten-)speelgoed + de cursus. Ten minste de helft van de begeleiders bij het overblijven moet een bepaalde cursus gevolgd hebben. Drie euro is inderdaad weinig, voor 5 keer. Ik schrik trouwens van het bericht hierboven, 3,30 per keer. Krijgen ze dan te eten voor dat bedrag? Schandalig als je voor dat geld nog zelf eten en drinken mee moet nemen! Op de school waar ik werk betalen ouders 6 euro voor 5 keer overblijven of 10 euro voor 10 keer overblijven. (Gaat met strippenkaarten.) "Vroeger" konden ze voor dat bedrag nog een kop thee krijgen en op vrijdag hun boterhammetje met kaas laten omtoveren tot een tosti. Daar zijn ze nu om logistieke redenen mee gestopt. We hebben meestal 3 klaslokalen vol zitten met overblijvers, op een school met 15 groepen.
De leerkrachten eten met de kinderen, dus geen speciale begeleiders en als de kids op het plein zijn, dan lopen er ook 2 leerkrachten rond. Er komen geen begeleiders of ouders aan te pas. Misschien dat ze er idd speelgoed of knutselmateriaal voor kopen.
helaas... voor die 3,30 kan Sam alleen een snoepje krijgen Boterhammen en drinken dus gewoon van thuis mee...
Mika heeft een contineurooster en zit van half 9 tot half 3 op school betaal dus helemaal niets want ze blijven standaard over op school Ideaal dus
Wij betalen 2 per keer.De meiden zullen 3x per week overblijven.Dus 12 per week.Maar nu hebben we gelukkig geen BSO nodig.Ze krijgen wel drinken tijdens het overblijven.
Bij mijn dochter op school kost het 1,60 per keer. School houdt bij hoevaak je kind heeft overgebleven en aan het einde van de maand wordt het van je rekening afgeschreven. Mijn dochter neemt eigen eten en drinken mee. Je kan een vaste dag indienen en als je daarbuiten incidenteel wil dat je kind overblijft dan moet je dit 2 dagen van te voren aangeven. Groetjes Senna
Hier gaat het 1,50 per keer kosten, als je een strippenkaart koopt. 2 euro voor 1 keer, maar dat is eigenlijk niet de bedoeling. Hij gaat 3 keer per week overblijven waarschijnlijk.
Hier is het zelf eten en drinken meenemen. Als je ong. 1 keer in de 1,5 / 2 maanden 'overblijfmoeder' bent, dan betaal je 0,50 cent per keer en als je niet helpt, dan betaal je 2,00 per keer. Wat me wel verbaast hier, is dat ze snoep tussen de middag krijgen (arme gebitjes). Een melkabonnement ga ik hier ook voorstellen...goed idee!
Wow, wat een verschillen zeg! Hier betalen wij 10 euro voor 8 keer. Is dus niet zo veel. Moeten zelf wel brood en drinken meenemen. Er wordt niet met vaste dagen gewerkt. Als je kind overblijft dan kan je 's ochtends zijn/haar naam op een lijst schrijven.
Ik betaal 1,75 per keer, wel zelf eten en drinken meegeven, ze krijgen ook geen snoepje of zo (zou ik ook niet zo blij mee zijn.)
als mijn dochtertje een kleuter is dan blijf ze over en dat kost 100 euro per jaar extra maar ach dat duurt nog gelukkig even ze is nu pas afgelopen woensdag voor het eerst naar de peuterspeelzaal geweest
wij betalen 200 euro per jaar aan schoolgeld. hier zit ook het overblijven in. verder schoolreisje, paasfeest, kerstfeest, sintfeest enz enz. moet zeggen dat ik het erg redelijk vind ze moeten wel zelf eten en drinken meenemen
hier is het 2,75 per keer, zoner eten, drinken en snoep. Op school mag er geen snoep zij. Als ik het zo lees vind ik het echt belachelijk hoog!! Zeker als ik mij bedenkt dat hij iedere dag moet overblijven!
ja 100 euro per jaar voor overblijven elke dag en 60 euro per jaar ouderbijdragen voor sint,kerst,pasen enz ja ik vind het ook wel aardig een bedrag
maar als je kijkt dat je kind 160 keer overblijft voor die honderd euro valt het ineens wel mee toch?
Hier betaal ik 1,50 euro voor het overblijven per dag. Als je het ineens betaalt voor de hele maand ben je goedkoper uit. In het begin kreeg je nog korting op het tweede kind maar dat is ook niet meer, nu pas bij het derde kind.
Als we een 25 ritten kaart nemen kost het 1,40 per keer. Wel moeten ze hun eigen lunch (incl. drinken) meenemen.
Hier is het 2 euro per keer. ongeacht de leeftijd of hoe vaak het kind gaat. Brood en drinken zelf meenemen. Met een melk-abo zijn ze bezig. Hier is het ook geregeld via de kinderopvangorganisatie. En de administratie weer bij een 3e partij. We betalen nu vooraf een bedrag en dat komt bij ons saldo. Elke maand wordt dat verrekend met de werkelijke keren opvang. Bijstorten kan altijd.. De dames (en 1 heer) krijgen geloof ik een basiscursus en een reisvergoeding, verder is het vrijwillig. En ze hebben voor alle 12 klassen een overblijfvrijwilliger. In mijn zoontjes kleuterklas blijft vaak al de helft tot driekwart over.