Kip 2.5 uur buiten koeling gegeten

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Sarahtjee, 8 apr 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sarahtjee

    Sarahtjee Lid

    8 sep 2015
    8
    0
    1
    NULL
    NULL
    Halloo!,

    Ik zit met een vraagje. Gisteren hadden we boodschappen gedaan en de kipfilet die we hadden gekocht, hebben we pas na 2.5 uur kunnen bakken.
    Het was vers van de slager en dus na 2.5 uur in de auto hebben we het meteen gebakken . Is dit dan schadelijk voor de baby ? of gevaarlijk ivm bacterien?

    Alvast super bedankt!

    Sarah
     
  2. Brigitte

    Brigitte VIP lid

    25 sep 2006
    6.432
    5
    38
    Hoi Sarah,

    nee hoor, dat is oké. Het was buiten geen 30 graden en je hebt hem goed verhit daarna.

    Groetjes Brigitte
     
  3. Sarahtjee

    Sarahtjee Lid

    8 sep 2015
    8
    0
    1
    NULL
    NULL
    Haaai!,

    Super bedankt voor je reactie :)
    Was namelijk echt bang dat ik iets opgelopen had kunnen hebben.


    Groetjes Sarah
     

Deel Deze Pagina