Bloedverlies na miskraam

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Femke83, 13 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Femke83

  Femke83 Nieuw lid

  13 feb 2006
  2
  0
  0
  Spijkenisse
  Hallo dames, allereerst wil ik iedereen die een miskraam heeft gekregen heel veel sterkte wensen!

  Afgelopen zaterdag heb ik zelf een miskraam gehad. Na 2 weken bruinverlies en af en toe helder rood, werden mijn vermoedens bevestigd tijdens een echo afgelopen donderdag.

  Het vruchtje was niet verder ontwikkeld dan een week of 4/5. Diezelfde dag voelde ik dat het er echt aan zat te komen, ook vrijdag weer flinke krampen en bloedverlies...Zaterdag avond zette het door en ben ik het verloren. We hebben het samen goed bekeken en gistermiddag op een mooi plekje begraven.

  Sinds zaterdag na de miskraam, had ik vrijwel geen krampen meer en weinig bloedverlies (op te vangen met inlegkruisjes).

  Sinds vanmiddag heb ik weer wat krampen en verlies ik meer bloed en wat kleine stolseltjes. Nou zou ik volgens mijn cyclus (aangehouden vanaf het begin van de zwangerschap) 14 februari weer ongesteld moeten worden, morgen dus. Voor m'n gevoel is dit m'n menstruatie, kan dit of zou er toch nog wat weefsel overgebleven zijn? Wat zijn jullie ervaringen?
   
 2. gerda

  gerda Actief lid

  15 nov 2005
  242
  0
  0
  hoi ik heb 5 feb miskraam gehad mijn huisarts zegd dat je ruim een maand moet tellen voor je je eerste echte menstruatie krijgt je lichaam moet zich weer helemaal herstellen zei ze dus verder weet ik het ook niet.bij mij duurde het bloedverlies van af 5 feb nog 5 dagen en er zaten ook afen toe wat weefseltjes bij gr gerda
   

Deel Deze Pagina