Bloedverlies...

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door MirandaV, 31 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. MirandaV

  MirandaV Fanatiek lid

  30 dec 2010
  2.363
  10
  38
  NULL
  NULL
  Goedemiddag,

  Ik ben 7 dagen te vroeg ongesteld geworden ik vond dit helemaal niet erg omdat nu me cyclus korter uitkomt en de vruchtbare dagen in een heel gunstige periode is.. maar... na mijn menstruatie heb ik een lijn ontdekt op me onderbuik.. en heb nog steeds menstruatieachtige spierpijn in me buik ookal is mijn menstruatie afgelopen.. vind dit toch een beetje raar..

  Komt het wel is vaker voor of hebben jullie het wel is meegemaakt of gehoord dat een vrouw ongesteld geworden was maar toch zwanger bleek te zijn???

  Ik ga er niet van uit dat dat biij mij het geval is hoor en vind het ook totaal niet erg.. maar vroeg het me wel af...

  groetjes
   
 2. Mirjam

  Mirjam Verloskundige

  2 dec 2005
  11.590
  2
  0
  verloskundige en lactatiekundige IBCLC
  hoi

  soms gebeurt het wel dat vrouwen die zwanger zijn toch wat bloedverlies hebben bij de innesteling of rondom de verwachte menstruatie.
  Als je echter veel bloed verloren bent gedurende een aantal dagen is dat onwaarschijnlijk. Bij twijfel kun je natuurlijk altijd nog een test doen!

  Mirjam
   
 3. MirandaV

  MirandaV Fanatiek lid

  30 dec 2010
  2.363
  10
  38
  NULL
  NULL
  Ja dat is waar,

  ik vind het wel erg raar.. na dag 30 ongesteld geworden... maar als ik cyclyus van 37 had aangehouden had ik dat vandaag moeten worden.. ik ging net naar de wc en bij het afvegen bruin slijm...

  waar komt dat dan vandaan?
   
 4. Ineke

  Ineke Verloskundige

  15 dec 2010
  2.663
  0
  0
  Hallo MirandaV.

  Het kan het begin van je menstruatie zijn.

  Kan ook ten gevolge van een innesteling zijn of van een makkelijk bloedende baarmoedermond, doordat er een vaatje kapot is gegaan.

  Heb je al een test gedaan?
  En hoe is het bloedverlies geweest na 30 dagen?

  Groetjes Ineke.
   
 5. MirandaV

  MirandaV Fanatiek lid

  30 dec 2010
  2.363
  10
  38
  NULL
  NULL
  Ik had na 30 dagen voor mij gevoel een normale menstruatie van 4 dagen.. 1 dag helderbloed en 2 a 3 dagen oud bloed.. Op maandag was het over.. En afgelopen vrijdag weer bruin en roze op het papiertje wat vandaag weer zo goed als gestopt is.. Dat kan dan toch geen menstruatie geweest zijn, die heb ik al gehad.. Pff ik kan het niet plaatsen... Ik heb nog geen test gedaan omdat ik zoiets had ga na mijn nod testen maar k ben ongesteld geworden dus waarom zou ik testen..

  Groetjes
   

Deel Deze Pagina