Bloemkool met bruine plekken

Discussion in 'De lounge' started by Tese, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tese

    Tese Niet meer actief

    Wat doen jullie daarmee? Ik koop ze nooit maar heb nu voor het eerst bij Albert besteld en kreeg er dus 1. Ik ben geneigd om em weg te gooien, maar misschien moet ik ze er gewoon af snijden tot het niet meer bruin is? Wat zouden jullie doen?
     
  2. blackeyedgirl

    blackeyedgirl VIP lid

    Nov 12, 2008
    17,671
    2
    0
    Zuid-Holland
    wegsnijden

    neem aan dat er dan nog wel wat bloemkool overblijft?
     
  3. Tese

    Tese Niet meer actief

    Haha, ja hoor. Volgens mij is het alleen het bovenste laagje.
     
  4. Tese

    Tese Niet meer actief

    Niemand verders?
     
  5. mora27

    mora27 VIP lid

    Nov 25, 2009
    6,381
    0
    36
    webwinkel eigenaar
    in een huis
    ik heb dat ook eens gehad nadat hij 1 dag in doe koeling had gelegen.... volgensmij gaan ze dan verrotten...
     
  6. Truus21

    Truus21 Niet meer actief

    Ik snijd dat bruine er gewoon af.
     
  7. vonnie73

    vonnie73 Fanatiek lid

    Aug 22, 2008
    1,898
    0
    36
    in un schwon huiske
    Idd wegsnijden, de bloemkool heeft dan te lang gelegen. Ik had de kool ook vorige week meegenomen en gisteren pas klaargemaakt. Bruine plekken wegsnijden en een sausje erbij klaarmaken. (ik houd niet zo van bloemkool)
     
  8. Manuela79

    Manuela79 VIP lid

    Aug 7, 2006
    10,145
    0
    0
    Hilversum
    Gewoon de bruinige stukjes eraf snijden en lekker klaarmaken.
     
  9. happynienja

    happynienja Fanatiek lid

    Aug 8, 2007
    3,178
    0
    0
    Julianadorp
    Kan dat ook bij broccoli? Want die slaat ook snel bruin/geel uit.
     
  10. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Ik bewaar mijn bloemkool altijd in de koeling en nooit 'last' van bruine plekken.

    Ik zou idd de bruine stukken eraf snijden.
     
  11. Daan78

    Daan78 VIP lid

    Jun 25, 2008
    8,202
    1
    0
    Apeldoorn
    Bij broccoli vind ik het wel een ander verhaald. Die wordt droog en taai vind ik. Wil ik bij bloemkool de bruine stukjes er wel afsnijden, broccoli koop ik niet met die plekken.
     
  12. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    tja als ik hem zo in de winkel zou zien liggen kocht ik hem niet. maar nu heb je geen keus. tja als het er niet teveel zijn gewoon wegsnijden en eten hoor
     
  13. Tese

    Tese Niet meer actief

    Bedankt allemaal, we eten en gewoon op.
     

Share This Page