Lekkere pizzabodems

Discussion in 'De lounge' started by tuc, Oct 8, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tuc

    tuc Niet meer actief

    Wat zijn de lekkerste pizzabodems?
    We hebben wel eens die van ah, maar ik vind ze niet helemaal knapperig worden in het midden.

    Ik bedoel dus de kant en klare pizzabodems om zelf te beleggen.
     
  2. xxmoixx

    xxmoixx VIP lid

    Jun 11, 2018
    5,314
    4,385
    113
    Female
    Tante Fanny, die je moet uitrollen.
     
  3. miepje77

    miepje77 Fanatiek lid

    May 25, 2008
    1,885
    473
    83
    Sligro heeft ook goed vers pizzadeeg uit de vriezer.
     
  4. tuc

    tuc Niet meer actief

    Ik bedoel geen deeg dat je nog moet uitrollen of klaarmaken enz. echt een kant en klare bodem.
     
  5. elsie89

    elsie89 Fanatiek lid

    Sep 27, 2014
    3,647
    1,252
    113
    randstad
    Wij snijden ook wel eens pitabroodjes doormidden. Moet je alleen zelf de saus er nog op doen
     
  6. Zonnestralen

    Zonnestralen VIP lid

    Apr 22, 2017
    12,706
    8,439
    113
    Female
    Bedoel je kleine of grote? Als het gaat om de grote vond ik de margarita pizza's van de ah nog wel redelijk.
     
  7. tuc

    tuc Niet meer actief

    De grote
     
  8. Glitterhartje

    Glitterhartje Fanatiek lid

    Jan 30, 2021
    2,398
    1,928
    113
    Die van tante Fanny is ook kant en klaar maar zit opgerold in de verpakking vandaar dat uitrollen ;)
     
    xxmoixx likes this.
  9. miepje77

    miepje77 Fanatiek lid

    May 25, 2008
    1,885
    473
    83
    Een al harde bodem dus?
     
  10. Neskio

    Neskio Fanatiek lid

    Mar 5, 2017
    3,341
    2,712
    113
    Female
    NB
    Zijn deze niet goed? Bij mij worden die altijd perfect... merk wel dat je ze niet te dik moet beleggen en niet teveel natte saus of toppings.

    AH Pizzabodem houtoven #AlbertHeijn https://www.ah.nl/producten/product/wi487349
     
  11. tumtummetje

    tumtummetje Fanatiek lid

    Jul 8, 2006
    1,845
    1,585
    113
    Ik vind kant en klaar altijd beetje zacht blijven. Wat ik soms doe zijn die kleine pizzabodempjes uit de vriezer bij AH. Veel sneller klaar en Kids vinden het ook leuker.

    Of Turks brood en dan door midden snijden. Tomatensaus erop en beleggen maar, heerlijk !

    Of libanees platbrood. Ook wel bij de ah.
     
  12. NiekeKris

    NiekeKris VIP lid

    Apr 13, 2008
    23,203
    8,915
    113
    Wij vinden die van de AH die je wel uit moet rollen het lekkerst. :D
     
  13. Nurse1989

    Nurse1989 Actief lid

    Jul 10, 2021
    161
    175
    43
    Wij ook
     
  14. dreames

    dreames VIP lid

    Dec 9, 2007
    7,831
    4,060
    113
    Klaar maken op een pizzasteen op de bbq in plaats van in de oven. Geeft een heerlijk knapperige bodem.
     
    Toverbal and PeChAn like this.
  15. owly

    owly VIP lid

    Aug 19, 2013
    22,600
    10,484
    113
    En bakken op een pizzasteen in de oven?

    Die zet je al in de oven wanneer je gaat voorverwarmen.
     
    tuc likes this.
  16. tuc

    tuc Niet meer actief

    Ja die uit de link van @Neskio
     
  17. tuc

    tuc Niet meer actief

    Dat is wel een idee ja
     
    owly likes this.
  18. Mim89

    Mim89 VIP lid

    Jan 29, 2019
    10,527
    9,044
    113
    Female
    Turks brood is idd ook echt lekker als pizzabodem. Wordt lekker knapperig. Door midden snijden, 1 helft beleggen met saus en wat je er maar op wil en dan in de oven.
     
    aicirtap and Huismuisie like this.
  19. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    Aug 10, 2016
    10,530
    12,084
    113
    Female
    Noord Brabant
    Hier ook de uitrol plaatpizza. Super makkelijk en toch het idee dat hij vers is.
    Gaat hier prima.
     
    Golden1213 and Neuzeke like this.
  20. Golden1213

    Golden1213 Fanatiek lid

    Apr 14, 2020
    2,453
    1,830
    113
    Jan pizzadeeg!
    Dit is zo lekker, kun je zo kant en klaar uit de verpakking halen.
     

    Attached Files:

Share This Page