spinazie staat op...hoe maak je het op smaak?

Discussie in 'De lounge' gestart door anne82, 10 sep 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. anne82

    anne82 Bekend lid

    16 mrt 2008
    838
    0
    16
    Wat doen jullie verder door de spinazie om het op smaak te brengen?
    Zout, peper, nootmuskaat?

    het staat nu op...dus graag snel reageren.... :)
     
  2. ilona85

    ilona85 Fanatiek lid

    24 okt 2007
    1.466
    0
    36
    het leukste werk wat er is!
    Zout en peper en wat je verder lekker vind ik doe er ook altijd een eitje doorheen eet smakelijk!
     
  3. Guinevere

    Guinevere Fanatiek lid

    25 mei 2006
    1.179
    0
    0
    eitje, creme freche, zout peper je kan ook gewone kookroom erdoorheen roeren!
     
  4. nikkie83

    nikkie83 Fanatiek lid

    16 jun 2007
    2.054
    2
    0
    tussen hier en daar
    paturain of bressot erdoor :)
     
  5. valhalla

    valhalla Niet meer actief

    feta en een spaans pepertje.

    jammie.
     
  6. Aszz

    Aszz Niet meer actief

    Ik doe er altijd nootmuskaat, wat zout en peper en een klontje boter er doorheen.
     
  7. Xmas06

    Xmas06 Niet meer actief

    :thumup: JUMMMIE!
     
  8. Thirza02

    Thirza02 Fanatiek lid

    20 jun 2007
    3.703
    0
    0
    Leeuwarden
    Eitje erdoorheen is favoriet hier!
     
  9. angela80

    angela80 Fanatiek lid

    8 jan 2006
    1.488
    0
    0
    eitje erdoor en een beetje zout..lekker standaard :)
     
  10. anne82

    anne82 Bekend lid

    16 mrt 2008
    838
    0
    16
    thx! Ook nog wat leuke tips voor de volgende keer!
     
  11. Mikki77

    Mikki77 VIP lid

    17 nov 2007
    5.698
    0
    36
    Noord-Holland
    Ik doe nooit peper en zout door spinazie, maar een half tot driekwart (afhankelijk van de hoeveelheid) verkruimeld kippenbouillonblokje. Dat geeft het net even iets meer smaak.
     
  12. Jody79

    Jody79 Fanatiek lid

    19 sep 2006
    1.616
    0
    0
    Eitje, Maggi, Aromat, peper en een paar schepjes jus (uit een pakje). Mocht ie dan te nat zijn dan iets paneermeel toevoegen. Ik neem altijd spinazie uit de diepvries zonder creme.
     
  13. melloncollie

    melloncollie Niet meer actief

    eitje, lekker ouderwets zoals het thuis ging :) Zo neem je ijzer uit de spinazie ook beter op.

    Ik heb het liefst verse spinazie. Dikwijls maak ik ook een pasta ervan met geitensmeerkaas, tomatenpuree en wat nootjes en knoflook erdoor. Ook jammie !
     
  14. babytje

    babytje Bekend lid

    9 jan 2007
    926
    0
    16
    alleen zout!
     
  15. babytje

    babytje Bekend lid

    9 jan 2007
    926
    0
    16
    en daarna natuurlijk het eitje!eet smakelijk!
     
  16. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    21.158
    8.135
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Niets, ik eet zo spinazie a la creme uit de pan bij wijze van.

    Zalig, dat snotterige!

    Ik eet er wel altijd een eitje bij.
     
  17. Chanoetje22

    Chanoetje22 Actief lid

    3 jul 2007
    202
    0
    0
    KLANTENSERVICE
    ALMERE
    ik heb dus nog nooit spinazie met een ei erdoor heen gegeten? moet je dan door de spinazie gewoon een rauwe ei laten mee bakken? huh raar idee maar aangezien vele van jullie het doen zal ik het toch maar es proberen :s
     
  18. toerist18

    toerist18 VIP lid

    23 okt 2005
    8.317
    1
    0
    ik maak babymutsjes met naam
    Nederland
    paneermeel en zout.
     
  19. San79

    San79 Fanatiek lid

    10 apr 2008
    2.212
    0
    0
    Den Haag
    Hihi, nee een gekookt ei. Dus ei koken, spinazie op je bord en een ei er bij.
     
  20. Enise

    Enise Fanatiek lid

    4 jan 2007
    3.996
    0
    0
    Noord-Holland
    Rijst en gehakt ;)
     

Deel Deze Pagina