Hoi dames, wat zou ik vinden jullie, nu alvast klaar maken voor de verjaardag van morgen van mijn dochter Ik wil nog een kwarktaart maken, en een appetaart, of appeltaartplaat oid? en nog als hapjes, kleine gehaktballetjes (dat zou alvast wel kunnen vind ik maar het gehakt is nog niet ontdooid dus doe ik vanavond wel) bladerdeeg met knakworstje er tussen (lijkt me niet super om dat nu al te maken ivm het bladerdeeg? of wel? en nog kaas worst zilveruitje en kaas worst komkommer prikkertjes verder heb ik dan nog verschillde soorten chipjes en nootjes e.d. op tafel dus leek me verder wel ok qua hoeveelheid? maar wat zouden jullie nu alvast maken voor de verjaardag die morgenmiddag begint vanavond kan ik natuurlijk ook nog wat doen en morgenochtend opzich ook maar liever niet te veel haha. ideeën en tips zijn welkom
Ik zou zelf vandaag vast maken: kwarktaart, appeltaart, gehaktballetjes. Van de knakworstjes heb ik geen verstand, ik maak wel eens de dag van te voren worstenbroodjes met brooddeeg, is wat minder vet. Kaas, worst en komkommer zou ik op de dag zelf doen omdat het (bij mij) vaak toch iets uitdroogt ondanks verpakken. Alvast fijne verjaardag .
De bladerdeeg hapjes maak ik ook vaak een dag eerder... en dan eventueel voor serveren even opwarmen in magnetron/oven maar koud ook erg lekker... wat ook lekker is bladerdeeg met ham kaart of kaas ananas...
Ik zou alles nu al maken behalve de chips en nootjes in bakjes doen. Je kan de bladerdeeg met worstjes zelfs nu al afbakken en morgen opwarmen in de magnetron
Idd de taarten sowieso eerst doen. Wanneer je goede bakjes/trommeltjes hebt zou je wel alvast de kaas enzo kunnen voorsnijden, maar dan pas morgen de combi met de uitjes enzo maken... anders wordt je kaas zo "glibberig"
Thnx meiden oke dus die appeltaart hoeft niet persee morgen ochtend? dan kan ik dalijk alvast weer ff aan de bak haha en wat doen jullie vaak? echt gewoon appeltaart of appeltaart op zo'n bakplaat? want dat kan ook toch? (heb het zelf dus nog nooit gedaan) iemand die weet hoe dat werkt? ja ik dacht ook die kaas dingetjes morgen te doen, ivm de glibberige kaas, en het uitgedroogde komkommertje
Ik vind een plaat makkelijker. Maak gewoon appeltaart volgens recept maar neem dan iets meer omdat mijn plaatoppervlak een stuk groter is dan mijn springvormen. Hij eindigt bij mij altijd wel een stuk lager dan een ronde appeltaart. Ohhh... krijg trek in appeltaart...
Mijn moeder deed dat wel eens, volgens mij wel met dubbel hoeveelheid deeg en appels en zij maakte appelkruimel met havermout, is makkelijk maken en heel lekker.
Verjaardagrecept Verrukkelijke Borrelhapjes Met Croissantdeeg | Smulweb.nl hier een paar weken geleden uitgeprobeerd (ook een dag van te voren gemaakt) en het was een topper. als je er wat over hebt kun je ze invriezen en zijn daarna ontdooid goed te eten. je hebt ze ook zo klaar
@avon oww die zien er ook heerlijk uit zeg mjam! haha maar ga helaas nu geen boodschappen meer doen ervoor en die plaat appeltaart, klopt ik zag op internet ook dat je er 2 pakken appeltaartmix voor nodig hebt, naja dan word het maar een gewone appeltaart, ik heb ook nog de kwarktaart en nog een andere zelfgemaakte cake