Rabia heeft wel een beetje gelijk maar net als wat jij zegt Ayyildizf komen zoveel vragen wederom terug misschien toch wel een idee om zoekfunctie eens meer te gebruiken en internet is een handig iets waar je ook erg veel kan vinden
@Ayyildizf ik snap dat jij het ook niet wist van die brie en dat je dus wat aan die topic had. Maar het zijn van die topics die een site wel erg saai maken als ze tig keer terug komen. Zo'n zoekfunctie zit er niet voor niets....je zou eerst iets kunnen zoeken voor je het er wederom op zet. Zo lezen we niet tig keer hetzelfde.
he meiden hou die hormonen eens in bedwang! wij gaan lekker grillen vanavond met champions gevuld met gorgonzola......mmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Hoi allemaal, In Nederland zijn rauwmelkse kazen vrijwel alleen bij de gespecialiseerde kaaszaak te koop. Soms ook bij de supermarkt, maar dan staat het er duidelijk op: Van rauwe melk, niet geschikt voor zwangere vrouwen, etc. Wel of geen schimmels zegt niets over of het rauwmelkse kaas is. Rauwmelkse kaas is ook niet per definitie zagt. Je hebt ook rauwmelkse boerenkaas die je gewoon in plakjes schaaft zoals de normale Gouda. Waar je op moet letten: Alles wat een houdbaarheidsbehandeling heeft ondergaan op het moment dat het vers was (dus pasteuriseren, steriliseren of uitbakken, gaar koken) kun je gewoon eten! Hierin zijn namelijk door de hoge temperatuur alle evt bacterien gedood. Let wel op: iets wat je gaat koken of bakken nadat het over de houdbaarheidsdatum is gegaan is geen goed idee, want daar hebben bacterien al een tijdje in kunnen groeien en die producten bevatten daarom ook allerlei afvalstoffen van de bacterien waar je ook ziek van kunt worden (ook als je niet zwanger bent)! Groetjes Maris