Ik pak het bevroren brood s'ochtends uit de vriezer, doe er beleg tussen en neem het bevroren in een boterhamzakje mee. Tegen de tijd dat het pauze is is het ontdooit. Als ik het in een broodtrommel doe dan ontdooit het brood ook, maar word het droog.
Ik doe het ook als ik vroeg op moet staan. Uit de vriezer en dan bevroren in de broodtrommel de koelkast in. Vind de tip van meteen beleggen en dan invriezen ook wel een goede! Finn heeft als hij naar groep 1 gaat op 3 dagen continurooster en eet dan op school, lijkt mij dan ook wel handig als ik zo wat kan pakken en in zijn broodtrommel kan doen.
Soms smeer ik het brood van mijn man, ik doe het in aluminium folie en dan in een broodtrommel. Volgens mijn man is het in de middag nog erg goed te eten.
Waarom dan niet gewoon de desbetreffende hoeveelheid melk in een pannetje doen en opwarmen op het vuur? Eet je allemaal tegelijk en het is zo warm hoor.
Dat leek mij ook voor de hand liggend ik verwarm de melk altijd op het vuur, gaat echt heel snel. Maar kan me voorstellen dat sommige mensen daar niet meer aan denken.
Ik smeer, als mijn man de vroege heeft, ook zijn brood de avond van tevoren. Hij eet de specialere soorten brood van de Lidl of Aldi (heet dat niet Batavenbrood bij de Aldi?), zonnepitten en van dat hele donkere. Het brood van de AH vindt hij niet zo lekker en gortdroog de volgende dag, terwijl de eerder genoemde soorten niet zo snel uitdrogen. Ik doe het gewoon in een brooddoos. Hij eet 3 dubbele boterhammen op zijn werk alleen al, dus niet de moeite waard om in te vriezen.
Is gezelliger + scheelt geld denk ik. paar keer magnetron aan uit is duurder . Dan een pannetje met melk op vuur. En scheelt weer tijd om brood te smeren mocht je het perse s ochtends willen doen.
Ik heb niet alles gelezen maar wij smeren ons brood ook de avond van te voren. S'ochtends zie ik mezelf dat echt niet doen. Ben s'ochtends niet op mijn best ik begin heel vroeg met werken. Wij eten fijn volkoren brood van de C1000 en dat is de volgende dag echt nog wel lekker.
Voor onze zoon smeer ik wel 's ochtends. (Inderdaad tijdens het ontbijt, in één moeite door.) Voor mezelf leg ik altijd 's ochtends gewoon een paar droge boterhammen in een trommeltje. Op mijn werk heb ik beleg. Dus dan smeer ik mijn brood gewoon in de lunchpauze. Dat vind ik toch het lekkerst. Maar dat kan natuurlijk niet op elke werkplek. (Ik zie een bouwvakker z'n boterhammen nog niet smeren op de bouwplaats. )
de avond ervoor haal ik het eruit en leg het in een plastic zak. en dan 's ochtends vroeg smeren. smaakt altijd nog prima! (ah zaanse snijder volkoren)
Hier altijd 1 heel vers brood in de broodbak liggen. Elke avond smeer ik de boterhammen van mijn man en mij (als ik moet werken). in de ochtend smeer ik die van mijn dochter, want zij ontbijt aan tafel met brood en ik met yoghurt.
Hier ook altijd een avond van tevoren en dan in een zakje in de koelkast, behalve als er zoet beleg op moet zoals hagelslag, dat word zo viezig dan
Hier ook de avond van tevoren, bevroren brood beleggen en dan in een zakje of trommel in de koelkast..