Ik heb echt periodes dat ik een bepaald iets op brood eet. Nu is dat zoetigheid. Schuddebuikjes zijn het nu helemaal, verder ook wel ovo maltine chocopasta http://csimg.koopkeus.nl/srv/NL/2902811143550/T/340x340/C/FFFFFF/url/ovomaltine-crunchy-cream.jpg Hagelslag vind ik ook altijd wel lekker. Maar ik ontbijt altijd met muesli, cornflakes of Brinta.
Heel donkerbruin brood, knapperig geroosterd en dan plakjes verse tomaat erop. Beetje peper en zout en liefst nog een klein beetje mayo of slasaus. Mmmmm! Wat ik ook heerlijk vind is een BLT sandwich of beenham met mosterdsaus. Ik ben eigenlijk gek op brood. Wij eten soms ook als avondeten 'subway broodjes'
Ik vind ook veel dingen niet zo lekker meer, of maar een paar dagen. De laatste dagen eet ik witte bolletjes met boter, kaas, coburger ham en komkommer. En tonijnsalade met peppadew van de Lidl hmm! Ohja en 's morgens een schaaltje cruesli met yoghurt, maar daar ben ik ook alweer een beetje op uit gekeken haha
Haha, erg he.. We moeten beetje creatief zijn en dan maar een paar dagen zo.. Ach ja Soms denk ik wel eens; wat ben ik verwend of zo.. Misschien is dat het gewoon? Is Nederland een van de weinige landen die veel brood eten?
Same story hier! At eerst altijd zoet op brood, meestal chocopasta of hagelslag. Sinds ik zwanger ben eet ik juist weer kaas en vlees, meer omdat ik toch iets moet eten (op het werk gezamenlijke lunch, eten altijd brood).
Van alles, ben dol op brood - jam (aardbeien, blauwe bessen, kersen etc) - nutella - hagelslag (muisjes, vruchten, chocolade, anijs) - Pindakaas - appelstroop - ei (gebakken, roerei, gekookt) - rookvlees - fricandeau - ham - rosbief (rucola, groene pesto) - kip kerrie salade - filet american - pekelvlees - salami - cervelaat - paté - gekookte worst - rauwe ham - tosti (verschillende varianten) - zalm - haring - makreel - garnalen - speculaas - aardbeien - rookworst etc etc Ik eet graag crackers en als ontbijt optimel yoghurt. Liever hartig dan zoet en geen kaas... Brood wordt in andere landen niet als hoofdmaaltijd gegeten maar erbij
ja klopt.. zou dat ook willen, maar ja ben je zoveel tijd aan kwijt denk ik. ik werk aan huis en daarnaast mijn dochter en huishouden.. zie het niet zo zitten om smiddags ook te koken alleen voor mezelf haha
Als ik snel iets moet eten doe ik meestal nutella op m'n brood (vrijwel altijd harde bolletjes). Als ik wat meer tijd heb of m'n vriend even lief aankijk, maak ik/hij een prutje van gegrilde paprika, olijven, kappertjes, zon gedroogde tomaten en feta, jummie! (alles in stukjes gesneden en dan door elkaar gehusseld). Ook lekker: avocado, rucola en roomkaas. Maar soms koop ik van die lekkere broodjes met zonnebloem/pompoenpitten en dan doe ik er helemaal niks op
helaas moet ik nog effe een tijdje wachten tot ik weer mijn geliefde filet ameican op brood mag dat mis ik nu echt, en ook ossenworst en rosbief ik ben echt een kaaskop, het liefst extra belegen. Ik lust aleen geen kaas met pitjes of andere vreemde dingen erin. en smeerkaas is ook aan mij besteed. verder leverkaas en smeerworst, grilworst van de c1000 (die heeft een lekker gekruid randje) en eiersalades. wat betreft broodsoort toch het liefst pistoletjes of kaiserbolletjes maar de hagelslag en de vlokken moeten echt op een wit zacht kadetje
- Hagelslag - Kaas - Salami - Boterhamworst - Gekookte worst - Roomkaas - Krabsalade (Ambachtelijk van AH) - Eiersalade met bieslook (Ambachtelijk van AH) - Filet americain - Filet Martino - Knaks met curry Bij bovenstaande dingen doe ik ook wel eens komkommer en/of bieslook en/of sambal manis bij. Dingen die we verder in huis hebben, maar ik niet (vaak) zelf eet: - Jam - Appelstroop - Pindakaas - Leverworst
Rookvlees, ontbijtspek. haagse leverworst, snijworstm salami, geroojte kip salade, kip kerrie salade, ham, kaas, smeerkaas, smeerworst, jam en vruchtenhagel is wat ik eet op de boterhammen. Soms een lekker gebakken eitje met spek, kaas, champignons en paprika!
Ja ik denk dat we verwend zijn! Mijn moeder haalde vroeger ook tig soorten beleg, ook altijd vers omdat we lang houdbare niet lekker vonden . Ik ben dus als kind al verpest haha. Mijn dochter van 3,5 begint dezelfde trekjes te krijgen
Ik heb fases. Dan vind ik dit weer lekker, en dat weer wat anders. Nu zit ik in mijn "vruchtenhagelslag-periode". 2 weken terug had ik mijn "appelstroop-periode". Ben benieuwd wat de volgende gaat worden.
Ik probeer elke week weer wat anders, anders wordt ik het zat.. aardbeienjam, pindakaas, komkommersalade, eiersalade of snijworst meestal. En voor in het weekend soms 2 boterhammen met kaas, komkommer en tomaat In mijn zwangerschap at ik zo'n 7 boterhammen per dag met aardbeienjam haha