ok ik ga straks met fynn versieringen maken voor in de paastak nu zat in te denken kan ik het deeg ook al voor kleuren met kleurstof of komt dat niet mooi uit de oven? wie weet dit hahaha
Ik eet hier op het werk regelmatig "driekleurenbrood". het rode is gekleurd met tomaat/tomatenpesto en het groene met pesto. Ik denk dat je voor rood bijv ook bietensap kunt gebruiken. Is het ook de bedoeling dat het wordt gegeten? Of puur voor de sier?
Als je het voor de sier doet (en dat neem ik wel aan aangezien het voor de paasversiering is), kan je er wat ecoline doorheen doen. Heb ik op school ook al eens gedaan. Ik heb het toen niet in de oven laten drogen, maar gewoon in het klaslokaal boven de verwarming. Je kan brooddeeg trouwens ook prima verven (heb je nog een leuke knutselmiddag!)
oke dan nou heb ze nu wel met kleurstof gedaan als het niet mooi word kan ik ze altijd nog verven ze zijn in iedergeval lekker hysterisch