Ik las een paar dagen geleden hier op het forum dat iemand broodpudding ging eten. Even google voor het recept, en ik dacht: dat probeer ik ook eens! Nu heb ik hier een creatie voor me staan, dat lijkt op een gigantische omelet, en nergens naar smaakt. Wat doe ik fout? Iemand lekkere tips? =P~
Even gegoogled en het recept wat ik er van vond klinkt enorm als wentel teefjes... Alleen worden die net iets anders gemaakt.
Bedoel je hartig of zoet? Ik eet alleen maar de hartige variatie. Heerlijk! Mijn moeder heeft een recept uit het Haagse kookboek uit de jaren '70, lekker met kaas en melk en eieren. Je mag me altijd pb en als je het recept wilt dan vraag ik het aan mijn moeder.
Is dat net zoiets als broodtaart, daar heb ik wel een recept voor. Ik heb altijd in ieder geval dit nodig: oud brood, eieren, melk, suiker, rozijnen, kaneel en avanillesuiker. Als je zoiets bedoelt zal ik het recept voor je opzoeken. Mjammie, zelf ook maar weer eens maken.