Bruinverlies? Eerste menstruatie dag? Of zwanger?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Jaysa, 3 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jaysa

  Jaysa Actief lid

  24 feb 2011
  126
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hoi allemaal,
  Wij zijn nu 7 maanden aan het proberen zwanger te worden. Zonder enig resultaat.. Mijn cyclus heeft maar 19 dagen.. Ik had deze hele maand al het gevoel dat ik zwanger ben.. Gisteren had ik ongi moeten worden maar hele dag niks.. Vandaag had ik alleen wat bruinige afscheiding.. Is dit altijd een teken tot menstruatie? En moet ik dit tellen als eerste menstruatie dag? Zijn er ook meiden die zwanger waren ondanks het bruinverlies? Liefs en hoor graag jullie antwoorden!!
   
 2. Zustertje2015

  Zustertje2015 Fanatiek lid

  10 mrt 2011
  2.682
  0
  36
  Mij is gezegd dat je je eerste cyclusdag telt wanneer je helderrood bloed verliest...
  Kan het geen innesteling ofzo zijn?
  Ik hoop op positief nieuws voor je!
   
 3. Lizzy14

  Lizzy14 Niet meer actief

  Ik heb het vaak de dag voor ik ongi word. Deze maand zet het dan weer niet door maar normaal gesproken werkt het zo haha.
  Ik hoop dat het bij jou een teken is van een innesteling!
   
 4. Dday

  Dday Bekend lid

  22 okt 2010
  688
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik heb het begin van deze week gehad. Het begon op dinsdag.. wat bruinverlies; ik dacht dat het me ongi was die door zou breken. Maar di, woensdag & do had ik echt super weinig bruinverlies (Geen rood bloed), toen dacht ik al hier klopt iets niet ;) Vrijdag een test gedaan en jahoor ZWANGER! dus zolang je geen helderrood bloed verliest is er nog alle kans hoor. Succes
   
 5. fairy2011

  fairy2011 Fanatiek lid

  28 nov 2010
  3.509
  295
  83
  Ja ik had ook bruinverlies een paar dagen, de menstruatie wilde niet door zetten. Bleek ook zwanger en heb 4 weken last gehad van bruinverlies. Dat is nu pas ruim een week over.
   
 6. pasjuh

  pasjuh Actief lid

  22 nov 2010
  183
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hoi Hoi.
  Ik hoop voor je dat je zwanger bent natuurlijk, aangezien dit bij jou anders nooit is...
  Bij mij begint het ook met bruinverlies en dit hoort wel bij mijn menstruatie, het telt wel mee als ongesteldheid bij mij.
  Dacht eerst ook pas vanaf rood bloedverlies, maar was bij de gyn vorige week vrijdag en die heeft gekeken of er een eitje op springen stond en dat was zo en ik had inderdaad dinsdags een positieve ovulatietest. En het bruinverlies begint bij mij meestal rond woensdag... 2 weken erna uiteraard! ;)
  Maar dit is dus per persoon verschillend blijkbaar.
  Succes met afwachten! Groetjes Pasjuh.
   
 7. Jaysa

  Jaysa Actief lid

  24 feb 2011
  126
  0
  0
  NULL
  NULL
  Heey allemaal!
  Nouja soms begint m'n ongi met licht roze bloedverlies heb ik nu niet gehad .. En meestal is de eerste dag veel meer als nu.. Het is echt heel weinig.. Mijn cyclus is maar 19 dagen.. Dus je kunt het beste je cyclus berekenen vanaf de eerste dag dat je iets verliest? Liefssss wel leuk om te horen dat bij sommigen van jullie het ook zo begon met wat bruinverlies en toch zwanger! Hoop dat het bij mij ook zo mag zijn
   

Deel Deze Pagina