Buggy stand?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door toet, 3 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. toet

  toet Fanatiek lid

  7 apr 2006
  1.802
  0
  0
  Hoi,

  Wij hebben de bugaboo,Sophie is nu 5 maanden en pst bijna echt niet meer in de bak,en ze wil constant om zich heen kijken,zitten kan ze nog niet zelfstandig.
  Zou ze al wel in de buggy mogen?

  Groetjes,
   
 2. chantalk

  chantalk Fanatiek lid

  volgens mij mag het officieel pas vanaf 6 maanden.
  Wij hebben dit probleem nu ook al.
  Luca is pas 10 weken, maar het duurt niet lang meer dan past hij echt niet meer in de bak. :rolleyes:
  ik heb nog geen idee he we dat gaan oplossen.
   
 3. bive

  bive Actief lid

  26 apr 2007
  177
  0
  0
  Bij ons ging kim met 4,5 maand in de Buggy. Wij hebben de Quinny Buzz en die kan zo goed als plat.
   
 4. janina

  janina Actief lid

  het heeft niks met het onderwerp te maken, maar ik vond het erg grappig om te lezen, tygo is ook op 25-05-07 geboren, ik moest effe reageren :) :)

  groetjes
   
 5. Sylvie

  Sylvie Fanatiek lid

  20 nov 2005
  1.733
  0
  0
  Belgie
  Rhune ligt ook al vanaf hij 4 maanden is gewoon in de buggy omdat de draagmand te klein was geworden, vond dit zo zielig hoe hij daar zo in lag, zo benauwd ! Wij hebben een pericles en deze kan je ook volledig plat leggen dus was geen probleem.
  grtz x
   
 6. Tinkerbell81

  Tinkerbell81 Fanatiek lid

  20 dec 2005
  3.152
  0
  36
  de bugaboo schijnt ook helemaal plat te kunnen...moet het vandeweek ook nog ff testen want hier is ie er ook echt bijna uitgegroeid
   
 7. Minimuisje

  Minimuisje VIP lid

  8 jul 2006
  8.361
  0
  0
  Zuid - Limboland
  Je hebt ook buggy's vanaf 0 maanden die helemaal plat kunnen en ook extra verstevigd! Ik heb er hier ook sinds van de week een buggy vanaf 0 maanden en ik vind het echt ideaal! Ik hoef gelukkig nooit grote afstanden ermee te lopen en Joris vind het een stuk prettiger! In de wandelwagenbak was het alleen maar huilen, dus sinds een week ligt hij in de buggy!
   
 8. jessicad

  jessicad Actief lid

  2 nov 2006
  344
  0
  0
  Ik heb Inge volgens mij met 6 of 7 maanden over gedaan in de buggy. Ik heb ook een bugaboo en die kan je idd helemaal plat leggen. Toen zij in de buggy ging kon ze ook nog niet zelfstandig zitten. Nu kan ze dat wel en zet ik `m net een tikkeltje meer rechtop en als ze erg moe is gaat ie weer plat. Voordeel van de bugaboo vind ik dat ze hier heel stevig in zitten en dat hij dus echt helemaal plat kan (rug dan. De beentjes liggen dan wel omhoog, maar daar hebben ze geen last van, tenminste Inge niet). En in ligstand kunnen ze al wel meer zien dan in de wagenbak. Al zou ik wel proberen die er zo lang mogelijk op te houden, want het schijnt toch beter te zijn voor de rug. Inge zou nu nog in de bak passen, maar ze wilde idd echt meer zien en huilde constant. Ze kon toen al wel met steun goed zitten. En nu kan ze dus loszitten als ik haar neerzet. Maar pas als ze zelf tot zit kan komen wil ik haar helemaal rechtop zetten.
   
 9. toerist18

  toerist18 VIP lid

  23 okt 2005
  8.317
  1
  0
  ik maak babymutsjes met naam
  Nederland
  Ik heb als tussen stap de maxi cosi erop gedaan, had hij mooi wat te kijken, ik ging toch nooit lang wandelen.
   
 10. paprika

  paprika Fanatiek lid

  29 jun 2006
  1.164
  0
  0
  Rotterdam
  Je kan een kussen onder de bovenkant van het matrasje van de kinderwagenbak doen, daar win je net een paar cm mee. Ook hier gaat het niet lang meer passen ,maar heb een mutsy en de buggyzit kan helemaal plat gelukkig.
   

Deel Deze Pagina