Buik-/rugpijn (voor zwangerschap)

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Konijn, 4 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Konijn

  Konijn Niet meer actief

  Hallo,

  Een behoorlijk uitgekouwd onderwerp en ik heb ook getwijfeld of ik mijn vraag wel zou stellen. Mijn excuses mocht het storend zijn.

  Ik ben niet (echt) actief bezig met zwanger worden (maar hoop het stiekem wel te worden...). Vanmorgenvroeg op mijn eerste werkdag kreeg ik ineens acute en hevige buik- en rugpijn, die heel kort duurden. In eerste instantie ging ik uit van de zenuwen, maar de onderbuikpijn die daarbij hoort voelt heel anders. Dit leek het meest op misschien een zeer hevige eisprong (maar die voelt echt nooit zo pijnlijk) of op een flinke menstruatiepijn (in reflex op de pijn heb ik ook direct een maandverbandje gepakt). Nu heb ik nog wat 'napijn', die lijkt op het gevoel tijdens de 'vervelende dagen'...

  Het punt: eisprong is vrijwel uitgesloten, want die heb ik (als het goed is: toch even een voorbehoudje) allang gehad. Ik ben weliswaar niet heel regelmatig, maar blijf altijd tussen een bepaald minimum en maximum aan dagen. Menstruatiepijn kan ook nog niet, want dat duurt nog een dikke week. En een innesteling schijn je niet te kunnen voelen.

  De vraag: waardoor heb ik zo'n pijn?

  Groetjes,

  Esther
   
 2. Katje2

  Katje2 Actief lid

  20 jul 2007
  312
  0
  0
  medisch management assistant
  Aalst
  Een innesteling kan het wel zijn hoor, had je last van wat bruin of rozig verlies?
  Ik ken toch verschillende dames die dit wel degelijk gemerkt hebben, dus wie weet...
  In ieder geval veel succes, binnen een week weet je mss meer.
   
 3. Konijn

  Konijn Niet meer actief

  Hoi Katje,

  Ik heb niets gemerkt van bloed ofzo. Hier en daar lees ik wel van vrouwen die inderdaad bijn hebben bij een innesteling, maar ik lees ook weer dat artsen 'officieel' zeggen dat het geen bekend verschijnsel is. Beetje verwarrend allemaal :( .

  Ook al zijn we niet echt actief bezig om zwanger te raken, ben ik toch een heel klein beetje bang dat het gelukt is en dat dit het begin is van een miskraam ofzo... :( maar ja, het is dan nog eigenlijk niets, dus wat dat betreft... Ik merk in ieder geval dat ik toch wel heel graag zwanger zou willen zijn.

  Ach ja... ik zal het vanzelf wel merken denk ik. Nu in ieder geval nog steeds buikpijn (als op de eerste dag van menstrueren... lekker vervelend).

  Bedankt voor je reactie!
   

Deel Deze Pagina