buikwandcorrectie en zwanger zijn.

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door jacky, 27 dec 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. jacky

  jacky Actief lid

  17 dec 2005
  421
  0
  0
  zuid-holland
  hoi allemaal.
  heeft er iemand ervaring met een buikwandcorrectie en daarna zwanger geraakt??
  heb zelf vorig jaar een correctie laten uitvoeren,en mijn chirurg zei dat het geen probleem is als ik nog ooit zwanger zou worden.
  maar nu heb ik een verwijzing naar de gyneceloog gehad,en zag dat mijn huisarts had geschreven onder problemen zowie zo mijn hoge bloedruk en ook stond mijn buikwandcorrectie daarbij,ik was al thuis toen ik het las.
  iemand hier ervaring mee??
  vraag het zowiezo bij de gyneceloog na,maar misschien heeft iemand hier dit ooit meegemaakt.
  groetjes jacky
   
 2. Sientje

  Sientje Fanatiek lid

  4 mei 2005
  2.747
  0
  0
  Mama
  Geen idee, maar ik zou het inderdaad even bij je gyn. navragen hij/zij kan je hier waarschijnlijk het beste antwoord op geven.
  Je kan eventueel ook nog even contact opnemen met de chirurg die de correctie heeft uitgevoerd, maar goed hij/zij zegt dat t kan, dus dan zal het ongetwijfeld goed zitten.
  Fijne zwangerschap gewenst!
  Groetjes Sarina
   
 3. Kiki

  Kiki Fanatiek lid

  8 jul 2005
  4.364
  1
  38
  Fulltime memmie en mod :-)
  Steenwijk
  Zwanger na een buikwandcorrectie kan geen kwaad, al heb ikzelf daar geen ervaring mee. Je hebt wel een iets hoger risico op complicaties ivm het litteken op je buik. Waar je ook voor moet uitkijken is dat je niet teveel aankomt tijdens je zwangerschap. Als je nu bij wijze van spreken 20 kilo aan zou komen, dan kan de correctie voor niets geweest zijn omdat je huid dan zover kan uitrekken dat je helemaal onder de striemen komt. Lijkt me dat je dan weer terug bent bij af.

  Groetjes van Kiki
   

Deel Deze Pagina