Rood vlees (worstjes in dit geval) wat een beetje bruinig verkleurd is maar nog niet over de houdbaarheidsdatum heen (goed tot en met vandaag), kun je dat nog eten? Ik dacht van wel maar mijn man uitte zijn twijfels.
In de meeste gevallen kun je het gewoon nog eten. Ik zou wel eventjes ruiken aan het vlees omdat het op de houdbaarheidsdatum zit.
ja als het goed ruikt is het goed. echt rood vlees bestaat ook niet. dat bruine is een natuurlijke verkleuring en kan geen kwaad al ziet het er minder mooi uit. heeft te maken met zuurstof de geur is veel belangrijker als de kleur. heb bij een slager gewerkt dus ik weet waar ik het over heb
Tjah, met vlees nemen we eigenlijk nooit risico want je kan er zo ziek van worden maar heb het wel een enkele keer gehad met een lap rundvlees (die echt vers was). Heb het wel drie uur laten sudderen wat enge dingen weinig kans meer gaf
je kan ook kijken naar de verpakking... als deze bol staat; niet meer eten!!! En goed doorbakken voor de zekerheid
Ik gooi het dan meestal wel. Durf het zelf niet aan en daarbij heeft mijn man een darmziekte dus als het toch niet goed blijkt te zijn wordt hij daar niet vrolijker van
ik ruik het altijd gelijk als vlees niet meer goed is, en vaak gebeurd dat met vlees van de c1000... dan is de houdbaarheids datum bv tot morgen en dan ruikt het nu al niet meer goed... bah bah ik gooi het altijd weg dan... haal ook geen vlees meer bij die winkel.. nu altijd bij de appie hein of de slager als ik in de buurt ben...
Oh, ik had het vd week, was nog zeker 2 dagen goed en toen ik het wilde pakken was het bruin... vond het erg niet erg smakelijk meer uitzien dus heb het weggegooid..