Bladerdeeghapjes

Discussion in 'De lounge' started by Devilschase, Dec 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    Dec 1, 2007
    21,163
    8,145
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Mmm ik heb ze nu in de oven. Met ham/kaas en met kaas/kruidenkaas/champignons.

    Maak ze ook wel eens met chorizo/feta en natuurlijk met gehakt.

    Hebben jullie nog ideeen met wat je bladerdeeg kan vullen?
     
  2. maria80

    maria80 Fanatiek lid

    Aug 18, 2009
    1,980
    136
    63
    Bij mij zit er nu, heel simpel, appel in. Kleine appelflapjes.
    Jouw ideeën ga ik zeker onthouden.
     
  3. Angel78

    Angel78 VIP lid

    Jul 18, 2011
    5,883
    1
    0
    administratief medewerkster
    Overijssel
    Cocktailworstje erin, en dan wat suiker erop...hmmmmm
     
  4. Alita

    Alita Niet meer actief

    chocopasta...banaan.....
     
  5. Mams136

    Mams136 VIP lid

    Jun 26, 2007
    22,837
    0
    0
    achterhoek
    spinazie,salami en feta...errug lekker!!
     
  6. Oemie

    Oemie Actief lid

    Sep 6, 2009
    236
    0
    0
    NULL
    NULL
    gekruid gehakt rul bakken met fijn gesneden groente.
    eventueel wat miehoen erdoor. bladerdeeg besmeren met eigeel en wat sesamzaadjes erover strooien.

    of met kip. kipfilet fijnsnijden wat gemixte groente, lekker kruiden en vullen.
     
  7. Oemie

    Oemie Actief lid

    Sep 6, 2009
    236
    0
    0
    NULL
    NULL
    oh ja en voor een zoet bladerdeeg hapje.
    - bladerdeeg
    - pakje banketbakkersroom dr.oetker

    een plakje door twee snijden. dubbel vouwen en afbakken.
    laten afkoelen en dan opensnijden en vullen met banketbakkersroom van dr.oetker. en bestrooien met poedersuiker
     
  8. Marjolente

    Marjolente Bekend lid

    Jul 13, 2011
    969
    0
    0
    Secretaresse
    Leiden
    Kruidenboter met kip of zalm #jum
     
  9. tupp

    tupp VIP lid

    Jun 13, 2009
    22,861
    19,268
    113
    Female
    lerares basisonderwijs
    Zalm met dille (vers) en een drupje citroensap.

    Geitenkaas, beetje honing en een halve walnoot.
     
  10. liedjepiedje

    liedjepiedje Fanatiek lid

    Mar 15, 2009
    3,148
    23
    38
    Ik lees mee want er stond al bladerdeeg op mijn boodschappenlijstje!
     
  11. tassie

    tassie Fanatiek lid

    Mar 23, 2006
    1,888
    0
    36
  12. frummeltje31

    frummeltje31 Fanatiek lid

    Sep 16, 2009
    2,158
    110
    63
    kipreepjes met boursin

    en gehakt rullen met paprika en kerriepoeder (en zout en peper natuurlijk) en een uitje er eventueel door heen.

    Mjammie!!
     
  13. Alita

    Alita Niet meer actief

    man wat een inspiratie krijg ik hiervan...klinkt allemaal zo lekker dat ik nu niet meer weet welke te maken hahahahahahaa
     
  14. Daro

    Daro Fanatiek lid

    Aug 1, 2010
    2,548
    0
    0
    West-Brabant
    Tonijn+ei, eventueel met wat uitjes
     
  15. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    Dec 12, 2008
    4,038
    83
    48
    Female
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Ondiep bakje van maken, eitje erin tikken met de dooier heel, plakje spek en geraspte mozarella.
     
  16. Jel

    Jel Niet meer actief

    Ik doe dan meestal ook ham/ kaas en knakworstje.
    En voor bij de koffie eventueel nog met appel erin. Jammie...
     
  17. Rono

    Rono Niet meer actief

    frikandel met tomaten ketjup, sambal , verse pepers en ketjap manis
     
  18. DarkAngel25

    DarkAngel25 VIP lid

    Jul 6, 2011
    7,732
    1
    38
    kaas en chocopasta

    gehakt spinazi en kaas.

    rookworst, kaas en annanas.
     
  19. tulip

    tulip Niet meer actief

    soort minipizza:

    een bladerdeeg lapje in vieren snijden, laagje zigeunersaus erop, dan geraspte kaas en hele kleine stukjes paprika. Dan in de oven natuurlijk, mmmm
     
  20. Papaver

    Papaver Niet meer actief

    Kabeljauwfilet (of andere iitte vis) - mag bevroren zijn
    Flink stuk blauwe kaas erop.

    Bladerdeeg dubbelvouwen en de randjes aandrukken.
     

Share This Page