champignons invriezen?

Discussie in 'De lounge' gestart door MamaFay, 16 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MamaFay

    MamaFay Actief lid

    9 apr 2012
    180
    1
    18
    NULL
    NULL
    Ik heb champignons in de koelkast liggen die op moeten maar we eten dit weekend niet thuis. Kan ik deze gewoon invriezen of gaat dat niet?
     
  2. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.264
    6.789
    113
    Ja dat kan heel goed
     
  3. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Hier werden ze erg vies na het ontdooien. Ze zitten dan vol vocht van het ijs.
     
  4. Uk2011

    Uk2011 Niet meer actief

    Als ik groenten over heb maak ik er altijd pastagroente pakketjes van. champignons, prei, ui, paprika etc. Prima te doen, ook niet snotterig als je het ontdooit, zolang je ze maar droog invriest, dus niet wassen.
     
  5. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.264
    6.789
    113
    Ja gewoon snijden en invriezen

    Niet koken of wassen
     
  6. djennes

    djennes Bekend lid

    24 apr 2012
    823
    29
    28
    Vrouw
    Thuis mama
    Rsn
    Kan wel maar niet laten ontdooien maar bevroren in de pan doen
     
  7. Biny

    Biny VIP lid

    10 feb 2011
    17.556
    5.653
    113
    Vrouw
    Kan prima

    Maar idd dat soort dingen niet eerst ontdooien maar gelijk vanuit de vriezer in de pan....
    Anders word het (net als met paprika e.d) snotterig:)
     

Deel Deze Pagina