Pizza

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Simone82, 29 mei 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Simone82

    Simone82 Lid

    14 mei 2007
    24
    0
    0
    Hoi! Ik heb gisteren een pizza gehad die ik zelf moest afbakken. Het was een verse pizza bodem van dr oetker. Er zat een katon bij en had deze mee in de oven gedaan, hoefde dus helemaal niet! Maar de pizza was knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Door het katon kon het niet goed rijzen. De pizza was wel goed warm. Als het deeg niet goed gaar is kan dit dan kwaad? Ik vraag dit puur ter geruststelling.

    Bedankt!
     
  2. Mirjam

    Mirjam Verloskundige

    2 dec 2005
    11.590
    2
    0
    verloskundige en lactatiekundige IBCLC
    hoi

    geen enkel probleem, ongaar deeg kan geen kwaad.

    Mirjam
     

Deel Deze Pagina