taart vraagje

Discussie in 'De lounge' gestart door nanette77, 30 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. nanette77

    nanette77 VIP lid

    11 jan 2009
    10.817
    545
    113
    Vrouw
    ik heb taart gemaakt vandaag, maar ik had me verkeken op mijn nieuwe bakvorm en wat beslag over. dus heb ik een klein taartje bijgebakken.
    Maar dat is veel te veel om ook te gebruiken zaterdag.
    nou ga ik norgen de taarten die we wel gebruiken vullen en bekleden en de kleine die over is wil ik eigenlijk invriezen.
    maar wat is beter.
    Nu vullen en bekleden en invriezen (marsepein)
    alleen biscuit invriezen
    alleen vullen (brownietoetje en kersenvlaaivulling)
    alleen vullen en afsmeren

    Er zijn dus nogal wat opties..
     
  2. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    Ik zou alleen het biscuit invriezen en dan een andere keer de taart vullen, bekleden etc
     
  3. guus

    guus Fanatiek lid

    20 mrt 2012
    2.083
    0
    0
    in het koude noorden
    je kan hem ook incl marsepein invriezen, dat gaat ook goed. kijken wat je zelf het makkelijkst vind
     
  4. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    Gaat de marsepein wel van zweten en plakken vind ik persoonlijk

    Als ik hem niet direct nodig heb gooi ik altijd alleen het biscuit erin, wordt ie zelfs ook ng lekkerder van na het invriezen (vind ik dan )

    overigens die brownie vulling die je erin wil doen is van mona toetje ? Ik weet niet hoe dat gaat met invriezen.. Ben zelf nooit hele grote voorstander van melkproducten invriezen maar das persoonlijk
     
  5. nanette77

    nanette77 VIP lid

    11 jan 2009
    10.817
    545
    113
    Vrouw
    ja dat gevoel had ik zelf ook..
    Nou jullie bevestigen mijn gevoel dus.
    vries ik alleen het biscuit in:)
     
  6. mamavan2

    mamavan2 Actief lid

    29 jan 2011
    315
    0
    0
    Ja, altijd alleen het biscuit invriezen! Taarten worden er nooit lekkerder op als ze bekleed of gevuld ingevroren worden. Biscuit juist wel ;).
     

Deel Deze Pagina