Ja toen ik nog bij mn vriendin in huis woonde. Wij samen stampot snijbonen maken, kant en klaar pakje en wat aardappelen, maar dus vergeten dat ze gezout waren We namen een hap en onze bloeddruk steeg naar minimaal 200 geloof ik...gatver En mn ex een keer met madam jeanet pepers. Die moet je niet aanraken, maar met een vork en mes snijden...had ie dus niet gedaan. S'avonds....wij komen in the mood zeg maar ...ik werd behoorlijk heet van onder Kan er nu wel om lachen, maar toen echt niet...was niet zo'n fijn gevoel
een aantal jaar toen mijn manlief nog thuis woonde bij zijn ouders, en zijn zusje ook, waren zijn ouders op vakantie, en mn schoonzusje en ik zouden verse lasagne maken... Hadden alles in huis gehaald dachten we....op de chamignons na...dus mijn manlief en manlief van mn schoonzusje erom gestuurd, alles snijden en doen.....en we zitten savonds te eten, en ineens wordt er gezegt, waar zijn de champignons nou....Tja stonden dus nog op het aanrecht. Dit moeten we jaren later nog steeds aanhoren!!
Haha ff offtopic: Ik had mijn vriend ingesmeerd met tantum..Hij had rugpijn. Nja 's avonds in bed dachten we: ff oefenen voor later.. (check onderschrift voor resultaat) En zijn hele piemel stond in de fik.. Hij rent het bed uit.. piemel onder de koude kraan.. Geen gezicht natuurlijk.. met de piemel in de wasbak. Nja uurtje later: na allebei goed de handen gewassen te hebben.. Probeert hij wat bij mij.. nou ik dacht dat mijn schaamlippen in de fik stonden.. Ik ren naar de douche.. koude kraan aan.. douchekop erop en ben er echt een kwartier niet uitgekomen. Dus wijze les van vandaag: geen tantum (warm) gebruiken als je eerder dan een week later wil seksen.
Oja ff ontopic: Mijn moeder dacht ff lasagne te kunnen maken, want ze vond het niet leuk dat iedereen mijn lasagne altijd zo lekker vond. Dus mijn moeder de lasagne in de oven.. Tafel netjes gedekt.. stokbroodje kruidenboter erbij..glaasje wijn. PERFECT. Ik kreeg de eer om op te scheppen.. We waren allemaal al 5 minuten aan het eten..zo stom als we zijn.. 'uhh mam, je hebt er geen lasagnevellen inzitten'
Hahaha ik heb echt hardop gelachen, vooral om het verhaal van de stengel in drolvorm Zelf heb ik ooit, toen ik net op mezelf woonde, brownies gebakken (met zo'n kant en klare browniemix, dus water toevoegen, mixen, afbakken en klaar is de brownie). Alleen ik had toen zo'n combimagnetron met magnetron, oven en grillstand 3 in 1, waarvan ik niet alle knopjes evengoed kende. Browniespul in de oven, aangezet, afgewacht (het rook wel redelijk sterk, maarja). De brownie bleek een soort hard aanbaksel met de kleur en structuur van een oude baksteen, ik stond zo met zo'n stinkend brok in mn handen van WTF. Je kon er echt iemand mee doodslaan, het "ding" was onsnijdbaar dus heb het geheel weggegooid. Wat bleek de fout, ik had niet de oven maar de grill aangezet.
Niet echt culinaire rampen, maar m'n familie heeft wel plat gelegen voor het lachen toen ik een keer tiramisu ging maken...ze gingen nog even naar de winkel terwijl ik bezig was, en toen ze terugkwamen was de fles Amaretto leeg. 'Waar heb je dat spul allemaal gelaten?!' 'euh *hik* geen idee' Was een zeer jolige kerstavond.
Mijn man zou eens aardappelpuree maken uit een pakje om stamppot te maken. Er stond op dat er 1 theelepel zout bij moest. Hij deed er 1 grote eetlepel bij. We hebben alles weg kunnen gooien. Wat is dat ranzig!
Hier een culinaire ramp van manlief (die overigens prima kan koken...) Lang geleden, toen we beide nog op kamers woonden, was het zijn beurt om voor zijn huisgenoten te koken. En ik kwam ook gezellig mee-eten. Op het menu; stamppot boerenkool, voor hem de eerste keer dattie dat maakte. Maar na 1 hap hadden we al door dat er iets niet klopte; de boerenkool was rauw! Zeg jullie, zelden zoiets vies geproefd... Zijn reactie; wist ik veel, andijvie gooi je er toch ook gewoon rauw doorheen.....?? Mmmm.... de patat van de snackbar smaakte die avond overigens wel goed
frituur hapjes willen maken pan aan ze er ook ingedaan hebben en maar afvragen waarom het niet lukt.. misschier frituurvet gebruiken :S
Ik had dit recept klaargemaakt, maar de Catalaanse worstjes vervangen door Turkse worst (sucuk). Het was héérlijk! Verschillende keren gemaakt. Toen kwamen er vrienden te eten en ik volgde het originele recept, dus met Catalaanse worstjes. Het was echt niet te vreten! Zo flauw! Iedereen kreeg het wel weg, maar niet van harte Dus mijn tip voor dat recept: Lekker met sucuk maken en niet meer met Catalaanse worstjes!
ooooo ik ken er daar ook 1 van ik ben dus beveiliger en werkte toen net een paar dagen op een pand.. oke nou ja ronde gelopen .. deuren dicht check ramen dicht check slagbomen dicht. alarm erop alles gedaan het was een nachtdienst dus laptop op tafel en koffie erbij en filmpje erin .. ik had dus en zak popcorn voor in de magnetron meegenomen .. ik naar de 2e etage stop de popcorn in de magnetron en zet hem aan .. nog geen 1 minuut laten .. ik kijk uit mijn ooghoek naar de magnetron ! vlammen neeeeeeeeeee dat kan niet een beveiliger die eigen pand in de fik zet !! ik ren ernaartoe trek die magnetron open .. ( hart in mijn keel omdat het brandalarm aanstond ) nog meer vlammen pleur hem weer dicht trek de stekker eruit.. pak de zak met vlammetjes aan de bovenkant. en pleur hem onder de kraan .. alle ramen opengezet. en de lucht er zo snel mogelijk uit laten gaan zodat het brandalarm niet af ging. wat bleek hij stond op grilstand.. !! slimmmm nooit meer die fout gemaakt en ook geen popcorn meer !