Cupcakes!

Discussion in 'Algemene clubs' started by Vlinderbloem, May 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baby09

    Baby09 Fanatiek lid

    Aug 9, 2009
    1,866
    15
    38
    Jammer dan m0et ik de deur uit v00r r00mb0ter hahaha ben erg lui vandaag :p
     
  2. Nachtzon

    Nachtzon Fanatiek lid

    Nov 12, 2009
    4,847
    2
    0
    Wervik- België
    met biscuit gaat het ook, ze zijn wel veel zachter en niet erg makkelijk om mee te werken :p (ik had me eens in pakje vergist :p)
     
  3. 00Wendy00

    00Wendy00 Fanatiek lid

    Jul 30, 2008
    4,713
    2
    38
    Ik zou het gewoon proberen. Ik heb pas geleden boterkoek in de cupcakes bakvormpjes gedaan omdat ik mijn boterkoekvorm niet kon vinden, nou ik ga het voortaan zo doen hihih.

    Drollen: Volgend weekend is de verjaardag pas maar ik heb al zoveel binnenpret hihi.
     
  4. Baby09

    Baby09 Fanatiek lid

    Aug 9, 2009
    1,866
    15
    38
    Heb t0ch maar de gew0ne cc mix gebruikt :) Ze waren heerlijk haha zal m0rgen eens testen met biscuitmix ;)
     
  5. Meisje89

    Meisje89 VIP lid

    Jun 9, 2009
    7,162
    1,395
    113
    Female
    België
    Zien er goed uit !! Kleureffect vind ik heel mooi!
     
  6. sheann

    sheann Fanatiek lid

    May 14, 2008
    4,643
    0
    0
    Deze heb ik net gemaakt voor een babyshower. Is een stuk sneller dan met fondant decoreren en het ziet er ook nog leuk uit.

    De swirl is gemaakt van een botercreme met roze kleurstof.
    Spuitmond 1M van Wilton.
    De hartjes heb ik van fondant gemaakt.
    Cupcake houders zijn van de Hema.
     
  7. Nachtzon

    Nachtzon Fanatiek lid

    Nov 12, 2009
    4,847
    2
    0
    Wervik- België
    erg mooi!!!
     
  8. 00Wendy00

    00Wendy00 Fanatiek lid

    Jul 30, 2008
    4,713
    2
    38
    Leuk!

    Dames, ik heb nu 2x een heerlijke botercreme geproefd die heel zacht zuiker/korreligachtig was. Nu heb ik een botercrememix maar die is enorm boterig.....weten jullie welke botercreme ik zoek of hoe je die maakt?
     
  9. mik25

    mik25 VIP lid

    Sep 12, 2007
    14,563
    0
    0
    kapster
    op een roze wolk
    ik denk de merengue botercreme! die is heerlijk en lekker luchtig
     
  10. silvia009

    silvia009 VIP lid

    Feb 13, 2009
    6,514
    0
    36
    Partime werkende moeder en echtgenote
    twente
    ik denk ook de merenque botercreme die is heerlijk zijdezacht
     
  11. 00Wendy00

    00Wendy00 Fanatiek lid

    Jul 30, 2008
    4,713
    2
    38
    Heb ff gegoogled en volgens mij is dat hem inderdaad..mmm!

    Maar zouden jullie vers eiwit gebruiken of eiwitpoeder?
     
  12. mik25

    mik25 VIP lid

    Sep 12, 2007
    14,563
    0
    0
    kapster
    op een roze wolk
    ik gebruik altijd eiwitpoeder!
     
  13. Meisje89

    Meisje89 VIP lid

    Jun 9, 2009
    7,162
    1,395
    113
    Female
    België
    Ik maak em met vers eiwit! Gebruik sinds ik dat recept zag enkel meringue, geen gewone botercrème meer. Meringue vind ik persoonlijk veel lekkerder!
     
  14. liftrasa

    liftrasa Fanatiek lid

    Feb 6, 2008
    1,522
    0
    0
    enschede
    Ik ook met vers eiwit.
    Heb nog nooit wat anders gebruikt ;)
     
  15. silvia009

    silvia009 VIP lid

    Feb 13, 2009
    6,514
    0
    36
    Partime werkende moeder en echtgenote
    twente
    ik ga hem deze week ook proberen te maken hoor ;)
    ben benieuwd... kan je hem tuwens ook als toef gebruiken op cc?
     
  16. Meisje89

    Meisje89 VIP lid

    Jun 9, 2009
    7,162
    1,395
    113
    Female
    België
    Ja kan ook als toef!
     
  17. liftrasa

    liftrasa Fanatiek lid

    Feb 6, 2008
    1,522
    0
    0
    enschede
    Ja ik maak mijn toeven ook met mbc.
    Vaak doe ik hier wel patidess door voor een smaakje.
     
  18. Nachtzon

    Nachtzon Fanatiek lid

    Nov 12, 2009
    4,847
    2
    0
    Wervik- België
    als je dat met eiwit maakt, zet je het dan nog eens in de oven? om het uit te harden? zodat het een echte merengue wordt?
     
  19. liftrasa

    liftrasa Fanatiek lid

    Feb 6, 2008
    1,522
    0
    0
    enschede
    Als je alleen een merenque toef wilt hebben dan moet die inderdaad in de oven.
    De merenque creme waar we het over hebben is eiwit met suiker au-bain marie verwarmt en daarna roomboter erdoor heen gedaan.
     
  20. Nachtzon

    Nachtzon Fanatiek lid

    Nov 12, 2009
    4,847
    2
    0
    Wervik- België
    zou je dat als vulling voor taarten kunnen gebruiken?
     

Share This Page