met biscuit gaat het ook, ze zijn wel veel zachter en niet erg makkelijk om mee te werken (ik had me eens in pakje vergist )
Ik zou het gewoon proberen. Ik heb pas geleden boterkoek in de cupcakes bakvormpjes gedaan omdat ik mijn boterkoekvorm niet kon vinden, nou ik ga het voortaan zo doen hihih. Drollen: Volgend weekend is de verjaardag pas maar ik heb al zoveel binnenpret hihi.
Deze heb ik net gemaakt voor een babyshower. Is een stuk sneller dan met fondant decoreren en het ziet er ook nog leuk uit. De swirl is gemaakt van een botercreme met roze kleurstof. Spuitmond 1M van Wilton. De hartjes heb ik van fondant gemaakt. Cupcake houders zijn van de Hema.
Leuk! Dames, ik heb nu 2x een heerlijke botercreme geproefd die heel zacht zuiker/korreligachtig was. Nu heb ik een botercrememix maar die is enorm boterig.....weten jullie welke botercreme ik zoek of hoe je die maakt?
Heb ff gegoogled en volgens mij is dat hem inderdaad..mmm! Maar zouden jullie vers eiwit gebruiken of eiwitpoeder?
Ik maak em met vers eiwit! Gebruik sinds ik dat recept zag enkel meringue, geen gewone botercrème meer. Meringue vind ik persoonlijk veel lekkerder!
ik ga hem deze week ook proberen te maken hoor ben benieuwd... kan je hem tuwens ook als toef gebruiken op cc?
als je dat met eiwit maakt, zet je het dan nog eens in de oven? om het uit te harden? zodat het een echte merengue wordt?
Als je alleen een merenque toef wilt hebben dan moet die inderdaad in de oven. De merenque creme waar we het over hebben is eiwit met suiker au-bain marie verwarmt en daarna roomboter erdoor heen gedaan.