curretage week geleden, vloei nog steeds.......

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door SandraW, 12 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. SandraW

  SandraW Lid

  8 dec 2006
  6
  0
  0
  Hallo,
  Vorige week donderdag ben ik gecurreteerd, het vruchtje bleek op de 12 weken echo bij 8 weken al gestopt te zijn, er was geen hartaktie meer. Omdat het al een paar weken zat en niet los gekomen was heb ik weer (begin nov. bleek het vruchtje bij 5 a 6 weken gestopt te zijn, kwamen we op de echo bij 10 weken achter) voor curretage gekozen. Maar nu blijf ik vloeien en heb ik nog regelmatig behoorlijke krampen en pijn in mijn buik. Ik heb van de week 2 goeie dagen gehad (di. en woe.) maar gisterenavond begonnen de krampen weer. Mijn vraag is; is dit normaal? Ik wil niet meteen het ziekenhuis bellen, weet ook niet waarom. Maar is er reden tot zorgen? In het ziekenhuis zeiden ze dat het een week aan kon houden en daarna zou moeten stoppen, maar ik heb zo'n idee dat het niet met een week klaar is (zit nu aan het einde van die week).
  In totaal heb ik nu 3 miskramen achter elkaar gehad, nog geen kindje op de wereld mogen zetten, maar blijf hopen dat dat alsnog mag gebeuren. Kan iemand mijn vraag beantwoorden?
  Ik hoor het graat.

  Groeten,
  Sandra :(
   
 2. Brigitte

  Brigitte VIP lid

  25 sep 2006
  6.432
  5
  38
  Hoi Sandra,

  het kan zelfs wel tot 2 weken duren. Je lichaam is nog bezig weer teworden als voor de zwangerschap en dit heeft even de tijd nodig helaas. Dus houdt de paracetamolletjes maar bij de hand. Je mag er 3 x 2 op een dag als dit nodig is. Wanneer het aan het eind van volgende week nog niet over is zou ik even contact opnemen met de gyn en als het ineens erger wordt, of je krijgt koorts oid.
  Sterkte.

  Groetjes Brigitte
   

Deel Deze Pagina