Cyclus van al ruim 8 weken....

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Nancy, 4 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Nancy

  Nancy Bekend lid

  21 okt 2005
  558
  0
  0
  Limburg
  Hoi,
  Ik ben Nancy, ben al ruime tijd niet meer op dit forum geweest omdat ik niet teveel met zwanger worden bezig wil zijn.
  Inderdaad, ik ben er niet zoveel mee bezig als voorheen. :) Mijn man vraagt steeds weer ene, ben je al ongsteld geworden. Mijn antwoord is steeds nee!
  Gelukkig zegt hij dan altijd.
  Maar mijn laatste 1ste menstruatiedag was 5 februari. Deze mestruatie heeft tot 11 februari geduurd. Ik heb samen met mijn man zondag een zwangerschapstest van cleare blue gebruikt en deze gaf niet zwanger aan. Ik voel me eigenlijk precies hetzelfde als anders. Dus ik voelde al met de klompen aan dat ik niet zwanger was.
  Ik ben in juli gestopt met de pil, ongesteld geworden na pil gebruik. Mijn eerste menstruatie (zonder pil) was precies 33 dagen na de 1ste menstruatie dag na de pil. Daarna 50 dagen, dan 54 dagen, de laatste was 49 dagen, en nu zit ik al op de 59ste dag vandaag.
  Ook is bij mij bekend dat ik 3 kleine vleesboompjes heb die een zwangerschap niet in de weg liggen volgens de huisarts.
  Verder heb ik wel al meer dag 2 weken van die rare steken in mijn onderbuik (het gevoel of ik ongesteld moet worden).
  Mijn vraag is: Ben ik nu nog steeds aan het "ontpillen" of komt het door die vleesboompjes????
  Ik ben 2 jaar geleden ook al eens gestopt met de pil en na 3 maanden nog niet ongesteld te zijn geworden ben ik maar weer begonnen (we hadden opeens trouwplannen gekregen).
  Ik weet het effe niet meer, dus ik hoop dat jullie me een antwoord / advies kunnen geven. Als jullie me geen antwoordt kunnen geven is het ook niet erg.
  Alvast bedankt.
  Groetjes Nancy & Maurice
   
 2. Mirjam

  Mirjam Verloskundige

  2 dec 2005
  11.590
  2
  0
  verloskundige en lactatiekundige IBCLC
  hoi Nancy,

  ik kan je helaas geen duidelijk antwoord geven. Ik weet niet of het van het ontpillen komt of van de vleesboompjes, maar ik denk van het ontpillen. Dit is wel heel vervelend voor je, omdat je echt niet weet waar je aan toe bent. Je mag nog even afwachten, maar als je het vervelend vindt dat het zo lang duurt voor je ongesteld wordt, kun je een afspraak met de huisarts maken. Eventueel kun je medicijnen krijgen om de ongesteldheid op te wekken.

  Mirjam
   

Deel Deze Pagina